Επιχειρείν

«Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ». Δράσεις για εργαζόμενους και οδηγούς από την Ολυμπία Οδό

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η Ολυμπία Οδός συμμετείχε στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ), αναδεικνύοντας το ζωτικό ρόλο της εξυπηρέτησης και επιβραβεύοντας τόσο τους ανθρώπους που δουλεύουν στην «πρώτη γραμμή», όσο και εκείνους που υποστηρίζουν τη συντήρηση και λειτουργία της υποδομής από άλλες θέσεις.

Στην «πρώτη γραμμή» βρίσκονται οι εργαζόμενοι στα περίπολα, τα Κέντρα Διαχείρισης Κυκλοφορίας, το τηλεφωνικό κέντρο και τα Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών, οι οποίοι φροντίζουν για την εξυπηρέτηση και την ασφάλεια των οδηγών 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο, κάνοντας πράξη τη δέσμευσή μας για διαρκή βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει ο αυτοκινητόδρομος. Στα «μετόπισθεν» είναι οι άνθρωποι που είναι επιφορτισμένοι με τη συντήρηση της υποδομής, τη διαχείριση και παρακολούθηση όλων των εγκαταστάσεων και των μεγάλων τεχνικών της υποδομής.

Η φετινή Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών ήταν αφιερωμένη στο Περιβάλλον και οι δράσεις που αναπτύχθηκαν τόσο για τους εργαζόμενους όσο και τους οδηγούς/πελάτες είχαν ως στόχο την ευαισθητοποίηση όλων για την προστασία του φυσικού πλούτου και του περιβάλλοντος.

«Φέτος, προτρέψαμε όλους να κάνουν μαζί μας την αρχή, φυτεύοντας συμβολικά σπόρους αρωματικών φυτών σε γλάστρες και κήπους. Για το σκοπό αυτό, μοιράσαμε φακέλους με σπόρους από τα διόδια Ελευσίνας και Ρίου και μικρά παχύφυλλα φυτά από τα Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών» αναφέρει ανακοίνωση της επιχείρησης.

Αντίστοιχα, μοιράστηκαν φυτά στους εργαζόμενους και κλήθηκαν τα παιδιά τους να εμπνευστούν από αυτό για να φωτογραφίσουν, να ζωγραφίσουν ή να φτιάξουν μια χειροτεχνία. Οι δράσεις συνοδεύτηκαν από κληρώσεις για δωροεπιταγές.

Επίσης φέτος, λίγους μήνες μετά την υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας για τις ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμούς, η Ολυμπία Οδός στο πλαίσιο της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών έθεσε τις βάσεις για τη δημιουργία της «Κοινότητας γυναικών της Ολυμπίας Οδού». Στο Women’s Breakfast, οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν εμπειρίες, σκέψεις, και ιδέες σε θέματα γυναικείας ενδυνάμωσης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο