ΕπιχειρείνΚορινθία

Μotor Oil και UrbanAct δίνουν χρώμα στα σχολεία της Κορίνθου «Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια»

O Όμιλος Motor Oil, στηρίζοντας έμπρακτα την τοπική κοινωνία της Κορινθίας και με φροντίδα για τη νέα γενιά και τον πολιτισμό, συνεχίζει την υλοποίηση του προγράμματος «Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια», σε συνεργασία με την ΜΚΟ UrbanAct.

Το πρόγραμμα αυτή τη φορά έλαβε χώρα στο 3ο Δημοτικό σχολείο Κορίνθου. Η πρωτοβουλία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, με την υποστήριξη του Δήμου Κορινθίων. Στόχος του προγράμματος είναι τα σχολεία να γεμίσουν με πολύχρωμες και αισιόδοξες τοιχογραφίες που συμβάλλουν στη γνώση, στον σεβασμό στη διαφορετικότητα, στη χαρά της ζωής, της συνεργασίας, της αλληλοβοήθειας.

Η εικαστική παρέμβαση, που πραγματοποιήθηκε από τον καλλιτέχνη «Life In Colour», είναι η τρίτη που υλοποιήθηκε σε σχολείο της Κορίνθου και αποτελεί ένα βήμα στην προσπάθειά του Ομίλου να ομορφύνει τους εκπαιδευτικούς χώρους της πόλης μέσα από την πρωτοποριακή τέχνη της streetart με θεματικές που συμφωνούνται με την εκπαιδευτική κοινότητα. Η συμμετοχή στην υλοποίηση του προγράμματος είναι κίνηση που ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τη φιλοσοφία του Ομίλου Motor Oil να λειτουργεί ως αναπόσπαστο μέλος των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται, εφαρμόζοντας πρακτικές και δράσεις φροντίδας για τους συνανθρώπους μας. Ειδικά σε ό,τι αφορά σε δράσεις που απευθύνονται στη νέα γενιά, ο Όμιλος με την ισχυρή πεποίθηση ότι τα παιδιά είναι το μέλλον μας, στηρίζει με συνέπεια πρωτοβουλίες και προγράμματα που βελτιώνουν την καθημερινότητά τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο