Επιχειρείν

Στο Greek House Davos ο Χρ. Δήμας για την Ελλάδα της δημιουργικότητας

Στο Νταβός της Ελβετίας βρέθηκε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας, συμμετέχοντας στο παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ και μιλώντας για την Ελλάδα της δημιουργικότητας, της επιστήμης και της καινοτόμου επιχειρηματικότητας.

«Τα τελευταία 3 χρόνια, η χώρα μας έχει γυρίσει σελίδα και αποτελεί πλέον έναν επενδυτικό προορισμό που προσελκύει το επιχειρηματικό ενδιαφέρον κολοσσών όπως οι Microsoft, EY, Applied Materials, Pfizer, Cisco, Amazon, Volkswagen κ.α.» σημείωσε ο Υφυπουργός. Στο διεθνές φόρουμ, όπου συμμετέχουν επιχειρηματικοί φορείς από όλο τον κόσμο, κυβερνήσεις, τράπεζες, διπλωμάτες κ.α, ο Χρ. Δήμας παρατήρησε πως «χτίζονται γέφυρες πολυμερούς οικονομικής συνεργασίας και προβάλλονται προτάσεις για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της εποχής μας».

Στο Greek House Davos (GHD – Ελληνικό Σπίτι στο Νταβός), ο Κορίνθιος πολιτικός παρουσίασε τις νέες δυνατότητες, την εξέλιξη και την δυναμική της Ελληνικής οικονομίας και μιλήσαμε για τις επενδυτικές ευκαιρίες που διαμορφώνονται στη χώρα μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο