Επιχειρείν

Στο Φεστιβάλ «Δια Βίου Μάθησης» της Κορίνθου «Πόλης που Μαθαίνει» ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παν. Πιτσάκης

Στο θεατράκι της Αγίας Άννας, στην Κόρινθο, όπου πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ «Διά Βίου Μάθησης (ΔΒΜ)» της Κορίνθου «Πόλης που Μαθαίνει», συμμετείχε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Παναγιώτης Πιτσάκης.

Στόχος του φεστιβάλ, ήταν να διερευνήσει και να αποτυπώσει σε τοπικό επίπεδο τις δυνατότητες της δια βίου μάθησης. Ο κ. Πιτσάκης παρουσίασε τις δράσεις της δια βίου μάθησης και την ενεργό συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κορινθίας σε ποικίλα ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα επιμόρφωσης, μετεκπαίδευσης και κατάρτισης. Από την πλευρά της Αναπτυξιακής του Επιμελητηρίου , συμμετείχε ο Διευθυντής αυτής Σωτήρης Κοροβήλος.

«Η εκπαίδευση και η δια βίου μάθηση καλούνται να διαδραματίσουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο στη σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας και την ισόρροπη κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη όλης της χώρας» υπογράμμισε κατά την ομιλία του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου. Παρατήρησε ότι το χρονικό πλαίσιο είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, προτρέποντας στην αξιοποίησή του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο «αποκομίζοντας τα οφέλη τους για να καταπολεμήσουμε τα προβλήματα που επέφερε το εκτεταμένο lockdown».

Στο Φεστιβάλ συμμετείχε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παν. Πιτσάκης, μαζί με τον Διευθυντή της Αναπτυξιακής του Επιμελητηρίου Σωτήρη Κοροβήλο

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο