ΕπιχειρείνΠεριφέρεια

Π. Νίκας. Ο ψηφιακός εκσυγχρονισμός στοίχημα για την πρόοδο, την ανταγωνιστικότητα, την αναπτυξιακή πορεία

Ο ψηφιακός εκσυγχρονισμός της χώρας μας αποτελεί το στοίχημα για την πρόοδο, την ανταγωνιστικότητα, την αναπτυξιακή της πορεία, αλλά και για την αναδιοργάνωση του κράτους, σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας χαιρετίζοντας, στην εκδήλωση με θέμα την ψηφιακή διακυβέρνηση και την ελληνική οικονομία.

Εκδήλωση η οποία έγινε στην Τρίπολη, έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, παρουσία του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη. Ο περιφερειάρχης εξήρε το έργο του κ. Πιερακάκη, σημειώνοντας πως είναι πολύ σημαντικό «για έναν πολιτικό να απολαμβάνει εκ μέρους του λαού διακομματική αναγνώριση, κάτι που αποτελεί αναγνώριση της προσφοράς και της αποτελεσματικότητάς του». Ο Π. Νίκας, υπογράμμισε ότι ο ψηφιακός εκσυγχρονισμός της χώρας μας, «αποτελεί το στοίχημα για την πρόοδο, την ανταγωνιστικότητα, την αναπτυξιακή της πορεία, αλλά και για την αναδιοργάνωση του κράτους». Επεσήμανε  ωστόσο, ότι ιδιαίτερα στο τελευταίο, έχουμε πολύ σοβαρό πρόβλημα, παρατηρώντας πως χωρίς ισχυρό κράτος δεν μπορούμε να πετύχουμε κανέναν στόχο.

Καταλήγοντας, ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι η ψηφιακή τεχνολογία αποτελεί το μέσο, το εργαλείο, επισημαίνοντας ότι επιβάλλεται «να συνδυάσουμε και άλλα πράγματα, που συνδέονται με τον άνθρωπο, την ψυχή του και τα οποία δεν πρέπει να αγνοούμε ή να παραβλέπουμε και πολύ περισσότερο να τα υποβαθμίζουμε, καθώς η ανθρωπιστική παιδεία και ο πολιτισμός πρέπει πάντα να έχουν θέση στην εκπαίδευση και στην κοινωνία».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο