Επιχειρείν

Προετοιμασίες για το τριήμερο «Taste of Loutraki» στις αρχές Σεπτεμβρίου

Στο Λουτράκι ετοιμάζονται για το μοντέρνο γαστρονομικό φεστιβάλ «Taste of Loutraki»,  με επίκεντρο τις τοπικές επιχειρήσεις εστίασης και φιλοξενίας της περιοχής.

Περισσότερες από 30 επιχειρήσεις έχουν δημιουργήσει στο πλαίσιο του γαστρονομικού φεστιβάλ ένα ξεχωριστό μενού με τοπικά προϊόντα σε ειδική τιμή, για όσους το δοκιμάσουν, το τριήμερο από 2 έως 4 Σεπτεμβρίου. Το Γαστρονομικό Φεστιβάλ διοργανώνεται από τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου, το Σύλλογο Επισιτιστών «Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ», το Επιμελητήριο Κορινθίας και την εταιρεία Τουριστικού Μάρκετινγκ «Respond on Demand»,  υπό την αιγίδα και την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, της Ένωσης Ξενοδόχων Κορινθίας και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου – Περαχώρας.

Στις 3 και στις 4 Σεπτεμβρίου θα διοργανωθούν workshops γευσιγνωσίας και οινογνωσίας, με θέματα το τοπικό ελαιόλαδο, τα κρασιά Νεμέας, την κορινθιακή σταφίδα, την παρουσίαση μιας τοπικής συνταγής και ένα event με θέμα τη μπύρα. Το πρόγραμμα των workshops περιλαμβάνει:

  • Ελαιογνωσία από την Μαριάννα Δεβεντζόγλου- Olive Oil Sommelier.
  • Οινογευσία από το Papagiannakopoulos Winery.
  • Γευσιγνωσία σταφίδας από τον Γιώργο Μάζο – Golden Black
  • Γευσιγνωσία από το Experience Perachora με παραδοσιακά ζυμαρικά Λουτρακίου ΒΛΑΧΑ
  • Γευσιγνωσία Κορινθιακής μπύρας από τον Χαρ. Ντιγκιρλάκη – Canal Dive

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο