Επιχειρείν

Στη Θεσσαλονίκη ο Χρ. Δήμας ξεναγήθηκε στο Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer

Με πάνω από 200 εργαζόμενους δίνει την δυνατότητα στους Έλληνες επιστήμονες να εργαστούν στον τόπο τους

Τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer στη Θεσσαλονίκη, επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και βουλευτής Κορινθίας Χρ. Δήμας και ξεναγήθηκε στους χώρους όπου αναπτύσσονται καινοτόμες ψηφιακές και σύγχρονες τεχνολογικά λύσεις, με επιστημονική προσέγγιση, που αλλάζουν τις ζωές των ασθενών.

Η εταιρεία απασχολεί ήδη πάνω από 200 εργαζόμενους και συμβάλλει καθοριστικά στο να εργαστούν οι Έλληνες επιστήμονες στην πατρίδα τους, σε ένα ιδανικό εργασιακό περιβάλλον. «Σύντομα αναμένεται να επεκταθούν οι εγκαταστάσεις, πράγμα που σημαίνει πως θα παραχθούν επιπλέον νέες, ποιοτικές και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας» ανέφερε ο κ. Δήμας. Σχολίασε ακόμα πως η επένδυση της Pfizer «δημιουργεί μια σταθερή βάση πάνω στην οποία οικοδομείται και αναδύεται ένα οικοσύστημα καινοτομίας συνολικά για την Βόρεια Ελλάδα και εξελίσσει την Θεσσαλονίκη σε κόμβο καινοτομίας στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης».

Όπως διαπίστωσε ο Κορίνθιος πολιτικός, η Ελλάδα «διαθέτει σπουδαίο ερευνητικό και επιστημονικό ταλέντο που έχει την ικανότητα να προσελκύει το ενδιαφέρον από εταιρείες παγκόσμιας εμβέλειας προκειμένου να επενδύσουν στην πατρίδα μας».  Ευχαρίστησε για την ξενάγησή του τον χώρο, τον επικεφαλής του Κέντρου Nico Gariboldi, τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων, Αντώνη Φουστέρη, καθώς επίσης και όλα τα μέλη της ομάδας τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο