Δήμοι

Στην «Attica Green Expo 2023» από σήμερα ο Δήμος Κορινθίων

Ισχυρή η παρουσία θα έχει ο Δήμος Κορινθίων στο επιστημονικό συνέδριο των αιρετών, τεχνοκρατών και στελεχών ΟΤΑ, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο, 24-27 Μαΐου στο Φάληρο, στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του TAE KWON DO.

Ο Δήμος Κορινθίων συμμετέχει με δικό του περίπτερο, σε περίοπτη μάλιστα θέση των εγκαταστάσεων και θα έχει καθημερινή παρουσία των στελεχών του, τόσο στο χώρο του περιπτέρου, όσο και στις επιστημονικές εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα. Πρόκειται για ένα συνέδριο που αποτελεί μοναδικό γεγονός για την αυτοδιοίκηση και την διοίκηση, που διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία αμέσως μετά την πανδημία ο Δήμος Κορινθίων, βάζοντας την σφραγίδα του στις μεγάλες πανελλαδικές εκδηλώσεις της μετά covid εποχής.

«Σταθερά προσανατολισμένοι στη νέα, σύγχρονη φιλοσοφία των ΟΤΑ, χτίζουμε μεθοδικά από το 2019 την ταυτότητα ενός Δήμου εξωστρεφούς, με έξυπνες πρακτικές, με πράσινη κατεύθυνση, με πολιτικές που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής και τις υπηρεσίες» ανέφερε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, ο οποίος θα δώσει το παρόν στις εργασίες του συνεδρίου και ως ομιλητής. Μάλιστα το πρωινό της Πέμπτης, 25 Μαΐου, θα θα υποδεχτεί και θα ξεναγήσει στην έκθεση σχολεία του Δήμου Κορινθίων.

«Το συνέδριο αποτελεί μοναδικό γεγονός για την διοίκηση και την αυτοδιοίκηση. Ο Δήμος Κορινθίων συμμετέχει ενεργά λαμβάνοντας εμπειρία, τεχνογνωσία, ειδίκευση, χαρακτηριστικά απαραίτητα για έναν δήμο που εξελίσσεται, έναν δήμο που ακολουθεί τα σύγχρονα βήματα διοίκησης, έναν δήμο που μπορεί να είναι πρωταγωνιστής, αυτός άλλωστε είναι ο στόχος μας» αναφέρει από πλευράς του ο γενικός γραμματέας του Δήμου Κορινθίων και αντιπρόεδρος της Ένωσης Γ.Γ Ελλάδος «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» Νεκτάριος Σπηλιόπουλος. Στις εργασίες του συνεδρίου και των παράλληλων ημερίδων μετέχουν ως ομιλητές:

  • Ο γενικός γραμματέας του Δήμου Κορινθίων Νεκτάριος Σπηλιόπουλος.
  • Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Τιμολέων Πιέτρης.
  • Ο Ειδικός Συνεργάτης Δημάρχου, Μηχανικός Περιβάλλοντος Αντρέας Πανούσης

Οι εργασίες του Επιστημονικού Συνεδρίου ξεκινούν σήμερα Τετάρτη, 24 203, στις 9:00 το πρωί, ενώ η έκθεση εγκαινιάζεται στις 3:00 μ.μ. Αύριο Πέμπτη, 26 Μαΐου, στη 1:00 μ.μ, ο Δήμαρχος Κορινθίων θα παραλάβει το βραβείο «Training Award για την Τοπική Αυτοδιοίκηση 2023», ως αναγνώριση των προσπαθειών και των δράσεων του δήμου Κορινθίων στα θέματα εκπαίδευσης και ανθρώπινου δυναμικού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο