Κορινθία

Με ένα μεγάλο πόνο και μια ευχή αποχαιρετούν στο Βέλο την Γαρυφαλιά

Ένα πανό γράφει «Όχι άλλη Γαρυφαλιά, όχι άλλοι νταήδες», μια λευκή νεκροφόρα μεταφέρει μέσα σε ένα λευκό φέρετρο την Γαρυφαλιά, εκεί που η μοίρα της φύλαγε να την αποχαιρετίσουν τόσο πρόωρα οι δικοί της άνθρωποι.

Στεφάνια με λευκά λουλούδια είχαν εναποτεθεί από νωρίς στον προαύλιο χώρο του ναού, του Αγίου Γεωργίου στο Κάτω Βέλο, με το «κατευόδιο» πάνω σε αυτά φίλων και συγγενών. Βεβαίως, ο μεγάλος πόνος είναι αυτής της πολύτεκνης οικογένειας, του Κώστα Ψαράκου, που με δάκρυα, λυγμούς και αξιοπρέπεια αποχαιρέτισαν το δικό τους κορίτσι. Την 26χρονή φαρμακοποιό, που θέλησε να κάνει τις πρώτες διακοπές της ζωής της στο όμορφο νησί της Φολέγανδρου…

Στο ναό, φίλοι καλοί, συγγενείς που βρίσκονται κοντά στην οικογένεια, συγχωριανοί που λύγισαν. Όλοι τους εκεί για να αποχαιρετίσουν την Γαρυφαλιά, στην τελευταία αυτή πράξη αυτής της τραγωδίας που έμελλε να βρει την ίδια και την οικογένειά της.

Το μήνυμα ξεκάθαρο και δεν περιορίζεται μόνο στο πανό, αλλά και σε όσα σπαραχτικά σχόλια έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες κυρίως στο διαδίκτυο. Η Γαρυφαλιά ήταν ένα ακόμα θύμα, μια ακόμα νέα γυναίκα που της η βία της στέρησε την χαρά να χαρεί την ζωή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο