Κορινθία

Σε διψήφιο αριθμό τα κρούσματα στην Κορινθία μετά από αρκετό καιρό

Συνεχίζει την ψυχρολουσία ο κορωνοϊός, που μετά από καιρό ανεβάζει σε διψήφιο αριθμό τα κρούσματα στην Κορινθία, καταγράφοντας την Δευτέρα, 5 Ιουλίου ακόμα 15 περιπτώσεις.

Την ίδια στιγμή που η γειτονική Αργολίδα μοιάζει να βρίσκεται χαμηλά πλέον με τα τέσσερα κρούσματα, κοντά στο μηδέν με ένα κρούσμα η Αρκαδία και στο μηδέν Μεσσηνία και Λακωνία. Στο σύνολο της Περιφέρειας βλέπουμε 20 κρούσματα, εκ των οποίων, όπως προαναφέραμε, τα 15 είναι περιπτώσεις μόνο στην Κορινθία.

Η κατάσταση ανησυχεί ιδιαίτερα τον τόπο μας, που «τρόμαξε» να ξεφύγει τον χειμώνα που πέρασε από το «κατακόκκινο» του χάρτη των σκληρών μέτρων, βρέθηκε με μηδενικά ή ελάχιστα κρούσματα για πολλές ημέρες των Ιούνιο, αλλά δείχνει να επανέρχεται πλέον στα αρνητικά και να απασχολεί τον ΕΟΔΥ.

Αύριο Τρίτη, 6 Ιουλίου τα rapid test από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) συνεχίζονται σε Κόρινθο και Κιάτο. Σε συνεργασία με τον Δήμο Κορινθίων, η Κινητή Ομάδα θα βρίσκεται για μία ακόμα ημέρα και σταθερά, από τις 9:30 το πρωί, μέχρι και τις 2:00 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου, ενώ σε συνεργασία με τον Δήμο Σικυωνίων, το ίδιο χρονικό διάστημα θα βρίσκεται αύριο η Μονάδα και στο Κιάτο, στον Πεζόδρομο της Κλεισθένους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο