KR Tempo

Σεμινάριο θεατρικής παιδείας διοργανώνει το Κορινθιακό Θέατρο «Βασίλης Ρώτας»

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, λόγω των περιορισμών που επέβαλαν τα μέτρα προστασίας από την πανδημία covid 19, το Κορινθιακό Θέατρο «Βασίλης Ρώτας» επανέρχεται με την διοργάνωση του Σεμιναρίου Θεατρικής Παιδείας 2022.

Τα σεμινάρια που έγιναν θεσμός τα προηγούμενα χρόνια για το Κορινθιακό Θέατρο και που έφεραν στην Κόρινθο σπουδαίους ανθρώπους από τον χώρο του θεάτρου διδάσκοντας μέσα από τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους, επανέρχονται και το Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου (8:00 μ.μ.), θα έχουμε την επίσημη έναρξη αυτού του κύκλου σεμιναρίων που συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Κορινθίων. Βασικό θέμα του σεμιναρίου: «Τι είναι θέατρο;», ερώτημα στο οποίο θα απαντήσουν οι εισηγητές στα θεατρικά εργαστήρια.

Το Κορινθιακό θέατρο και η πρόεδρος αυτού, Ιωάννα Κατσαρού, καλεί όσους αγαπούν το θέατρο και όσους θέλουν να γνωρίσουν τον χώρο του, να δώσουν το παρών τους στα εργαστήρια, στο Δημοτικό Θέατρο «Θωμάς Θωμαΐδης». Εισηγητές θα είναι ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης, ο ηθοποιός Ισίδωρος Σταμούλης (σκηνοθέτης του Κορινθιακού Θεάτρου «Β. Ρώτας»), η ηθοποιός Μαλβίνα  Πιτυχούτη, ο νεαρός ταλαντούχος σκηνοθέτης Μάριος Κακουλλής, ο Δρ. Αριστείδης Δουλαβέρας και η καθηγήτρια μουσικής Κορνηλία Κουντουρη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο