KR Tempo

«Πώς να καταστρέψετε την ζωή σας» διδάσκει από το Ξυλόκαστρο ο Γιώργος Ηλιόπουλος

Σε καλοκαιρινή περιοδεία βρίσκει ο 6ο χρόνος ξεκαρδιστικής καταστροφής τον Γιώργο Ηλιόπουλο, ο οποίος θα βρεθεί τον Αύγουστο στο Ξυλόκαστρο, με την θεατρική παράσταση: «Πως να καταστρέψετε τη ζωή σας».

Ένα θεατρικό που αγάπησε το κοινό, έρχεται να κατακτήσει το κοινό της Κορινθίας και θα το απολαύσουμε στο ανοιχτό θέατρο «Βασίλης Γεωργιάδης», στη μαρίνα Ξυλοκάστρου, το Σάββατο, 21 Αυγούστου στις 9:00 το βράδυ. Εκεί όπου μας υπόσχεται μια δροσερή και φουλ καταστροφική βραδιά.

Η παράσταση είναι ένα απολαυστικό ταξίδι στον αντρικό τρόπο σκέψης , μια ξεκαρδιστική διαδρομή στην ψυχοσύνθεση του συγχρόνου άντρα και στον τρόπο που διαχειρίζεται τα αισθήματα του. Ο Γιώργος Ηλιόπουλος είναι ένας σημερινός άντρας που επιτέλους βρίσκει την γυναίκα των ονείρων του. Μετά από πολλές περιπέτειες καταφέρνει να είναι μαζί της και την στιγμή που πρέπει να κάνει το μεγάλο βήμα από μια λάθος στροφή του μυαλού τα τινάζει όλα στον αέρα…Πλέον πρέπει να αντιμετωπίσει το χαμό που δημιούργησε …

Μόνος του για 30

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος με καταιγιστικούς ρυθμούς δημιουργεί στη σκηνή ένα σύμπαν 30 χαρακτήρων καταφέρνοντας να ζωντανέψει σκηνικά την ιστορία του ηρώα που σε πολλές στιγμές του θα μας θυμίσει τον εαυτό μας.

Το χιούμορ και η συγκίνηση εναλλάσσονται με κινηματογραφικούς ρυθμούς μιας που οι αναφορές του ήρωα είναι κινηματογραφικές και οι ρυθμοί  στην παράσταση που έχει στήσει η Βασιλική Ανδρίτσου είναι κινηματογραφικοί.

Oι μουσικές επιλογές και το set up της παράστασης έχουν άμεσες επιρροές από το σινεμά ενώ παράλληλα στο σκηνικό δεσπόζει μια οθόνη που με τις ευφάνταστες προβολές αλληεπιδρά με τον ήρωα και  ενισχύει το κωμικό στοιχείο. Άλλωστε ο υπότιτλος, δανειζόμενος μια σκέψη του ήρωα είναι: «Αν η ζωή σου ήταν ταινία, ποια θα ήθελες να ήταν;».

Προπώληση και κόστος

Εισιτήρια θα βρείτε στο ταμείο του θεάτρου, με κόστος 14 € ή στην προπώληση με κόστος στα 12 €

Σημείο προπώλησης το Βιβλιοπωλείο «ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ» (Π. Τσαλδάρη 43), στο Ξυλόκαστρο και ακόμα στο viva.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο