KR Tempo

Πρόεδρος του Κορινθιακού Θεάτρου ξανά η Ιωάννα Κατσαρού κάνει σχέδια στην μετά πανδημία εποχή

Η Ιωάννα Κατσαρού, επανεξελέγη πρόεδρος του Κορινθιακού Θεάτρου «Β. Ρώτας», μετά την εκλογική αναμέτρηση που έγινε τις προηγούμενες ημέρες.

Η «παλιά φρουρά» κράτησε όπως φαίνεται τα σκήπτρα του συλλόγου, με τον Νίκο Κωνσταντέλο να εκλέγεται αντιπρόεδρος και τον Δημήτρη Χρυσικόπουλο στην θέση του ταμία. Το νέο πρόσωπο του Δ.Σ. είναι η Πόπη Κυριακού, η οποία κατέλαβε και την θέση του γραμματέα, ενώ επίσης από την «παλιά φρουρά» του θεάτρου, το Δ.Σ. συμπληρώνουν ως μέλη τρεις γυναίκες, η Ελένη Μαυραγάνη, η Μαρία Ρουσέτου και η Παγώνα Τσαλπαρά. «Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη» έγραψε στο ιστολόγιό της μετά την συγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα η κ. Κατσαρού.

Μετά την άρση των απαγορευτικών μέτρων και την επιστροφή στις θεατρικές αίθουσες, το Κ.Θ.Β.Ρ. ετοιμάζεται να παρουσιάσει το καλοκαίρι σε φεστιβάλ και εκδηλώσεις την παράσταση του Φ. Γκ. Λόρκα “Γέρμα” σε σκηνοθεσία Ισίδωρου Σταμούλη.

Έδωσε ραντεβού πλέον στα μέλη της θεατρικής ομάδας για σήμερα Δευτέρα, 14 Ιουνίου και ώρα 8:00 το βράδυ, προκειμένου να συνεχίσουν τις πρόβες με το θεατρικό έργο «Γέρμα» του Φ. Γκ. Λόρκα, σε σκηνοθεσία Ισίδωρου Σταμούλη, το οποίο το Κ.Θ.Β.Ρ. αναμένεται να παρουσιάσει ξανά το καλοκαίρι εκτός Κορίνθου, σε εκδηλώσεις που αναμένεται να συμμετάσχει.

Η Γιάννα Κατσαρού, κατά την γενική συνέλευση του συλλόγου και πριν την εκλογική διαδικασία, μίλησε για τις δράσεις του Θεάτρου το διάστημα της πανδημίας και τις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει λόγω της κατάστασης που διαμορφώθηκε με τα κλειστά θέατρα. Έθεσε τους στόχους ωστόσο για την συνέχεια, καθώς το Κορινθιακό Θέατρο, ελπίζοντας πως δεν θα επανέρθουμε στην κανονικότητα και δεν θα υπάρξουν άλλα περιοριστικά μέτρα, ετοιμάζεται με νέες παραστάσεις που μετά από πρόβες θα είναι σε θέση να παρουσιάσει την επόμενη σαιζόν. Παράλληλα, το Κ.Θ.Β.Ρ. θέλει να γιορτάσει, έστω ένα χρόνο μετά την 40χρονη πορεία του στα θεατρικά δρώμενα, με αφιερώματα και πολλές ακόμα παράλληλες εκδηλώσεις.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο