Κορινθία

Προφυλακιστέος ο 30χρονος για το στυγερό έγκλημα και τα φρικτά χτυπήματα στην Γαρυφαλιά

Ανελέητα φαίνεται να χτυπούσε την 26χρονη κοπέλα στο πρόσωπο και στο σώμα

Την προφυλάκιση του 30χρονου από το Μπολάτι, που έχει ομολογήσει την φρικτή δολοφονία της Γαρυφαλιάς Ψαράκου από το Βέλο, αποφάσισαν από κοινού ανακριτής και εισαγγελέας, μετά την απολογία του στα δικαστήρια της Νάξου.

Σε πείσμα του φρικτού εγκλήματος, η υπεράσπιση υποστήριξε κατά την διαδικασία ότι ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας και πως χρειάζεται παρακολούθηση. Αλλά αυτό το επιχείρημα, φαίνεται πως δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα, οι οποίοι έκριναν ότι ο 30χρονος πρέπει να προφυλακιστεί, με την κατηγορία ότι ξυλοκόπησε άγρια και στην συνέχεια σκότωσε και μάλιστα με πρόθεση την άτυχη φαρμακοποιό. Διέταξαν ωστόσο τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Στοιχεία στην υπόθεση δίνει και η ιατροδικαστική εξέταση από τον Ηλία Μπογιόκα, που όπως γράψαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, διαπίστωσε ότι η κοπέλα έφερε μώλωπα από γροθιά στο πρόσωπο, γδαρσίματα στην πλάτη, καθώς και ένα τραύμα περίπου 5 εκατοστών στην δεξιά πλευρά του κεφαλιού της. Και αν το τραύμα χρίζει περαιτέρω έρευνας, ωστόσο τα υπόλοιπα στοιχεία δείχνουν ότι ο δράστης χτύπησε άσχημα την κοπέλα, με μένος, ενώ ύστερα την έσυρε στα βράχια για να την ρίξει στην θάλασσα και εκεί να την αποτελειώσει.

Όλα αυτά έγιναν ενώ η Γαρυφαλιά ήταν αναίσθητη από τα χτυπήματα, αλλά ζούσε ακόμα και κατέληξε ζωντανή στην θάλασσα, όπου ως αιτία θανάτου καταγράφεται ο πνιγμός της. Όπως ακόμα διαπιστώνει η ιατροδικαστική μελέτη, από τα χτυπήματα στα βράχια, καθώς την έσερνε την κοπέλα ζωντανή, άνοιξαν οι βρεγματικές ραφές του κρανίου…

Νωρίς σήμερα το πρωί και πριν οδηγηθεί στον ανακριτή, ο 30χρονος που φέρεται να έπραξε όλα αυτά τα αποτρόπαια, έλαβε εξιτήριο από το Κέντρο Υγείας Νάξου, που νοσηλεύτηκε φρουρούμενος, ύστερα από αδιαθεσία που αισθάνθηκε το προηγούμενο βράδυ, ενώ εξακολουθούν να διαρρέουν ανεπιβεβαίωτα σενάρια περί απόπειρας αυτοκτονίας, που ίσως κάπου να αποσκοπούν.

#pgpartners

#ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο