Κορινθία

Πλούσιο το έργο του Γιώργου Κουλουρά στην Ε.Σ.Ε.Τ. αλλά κερδισμένος του 2024 ο Γιώργος Ναστούλης

Την ετήσια γενική συνέλευση των μελών της πραγματοποίησε η Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών, στην Αθήνα.

Παρόντες ήταν δημοσιογράφοι – μέλη της Ένωσης από διάφορες περιοχές της χώρας, ενώ αρκετά μέλη, κυρίως παραμεθόριων περιοχών, συμμετείχαν μέσω της πλατφόρμας zoom. Στη συνέλευση έδωσαν το παρών τους Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ο υπεύθυνος για τα Περιφερειακά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Δημήτρης Βέττας, ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Γραμμένος και ο Ιωάννης Σκάλκος, εκπρόσωπος τύπου του ίδιου κόμματος και πολλοί ακόμα εκπρόσωποι κομμάτων. Ακόμα, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, η Πρόεδρος της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου (ΕΔΙΠΤ) Πέννυ Καλύβα, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φωτοειδησεογράφων, Φωτογράφων και Εικονοληπτών (ΠΕΦΦΕΕ) Βασίλης Κουτρουμάνος.

Ο απολογισμός

Πλούσιο το έργο του απολογισμού για το 2023, το οποίο παρουσίασε στα μέλη ο πρόεδρος της Ε.Σ.Ε.Τ. Γιώργος Κουλουράς, ο οποίος αναφέρθηκε ακόμα και στον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων για το έτος που διανύουμε ήδη.  Τον οικονομικό απολογισμό έκανε η ταμίας Τάνια Δούλαλα ενώ η πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής Μαρία Βαλσαμοπούλου, διάβασε την Έκθεση Ελέγχου της Ελεγκτικής Επιτροπής για το έτος 2023.

Για την πολυσήμαντη και πολύχρονη προσφορά του στην Ε.Σ.Ε.Τ και ιδιαίτερα από την θέση του Προέδρου των Γενικών Συνελεύσεων την οποία τιμά για αρκετά χρόνια, ο κος Γιώργος Στάθης, τιμήθηκε μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. Την τιμητική πλακέτα του απένειμε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος. Ο Γιώργος Κουλουρας πρόσφερε μάλιστα στον Παύλο Μαρινάκη, ένα σημαντικό και σπάνιο βιβλίο με τα πρακτικά οκτώ δημοσιογραφικών συνεδρίων τις Ένωσης σε διαφορετικές περιοχές τη χώρας, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στις αρχές της 10ετίας του 1990.

Οι δημοσιογράφοι, μέλη της Ε.Σ.Ε.Τ. δεν παρέλειψαν να τιμήσουν την Αντιπρόεδρο Σοφία Σιδηροπούλου που έχασε την  μάχη με τον καρκίνο τον Απρίλιο του 2023, κρατώντας ενός λεπτού σιγή στην μνήμη της. Στην δημοσιογραφική της πορεία την αγωνιστική της δυναμική ως μέλος του Δ.Σ. και Αντιπρόεδρος, αλλά και στην πολύχρονη μάχη για τη ζωή αναφέρθηκε το μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Κουκουλιάτας. Στην συνέχεια ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης μαζί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα της Ε.Σ.Ε.Τ. για το 2024 και αντάλλαξαν ευχές. Το φλουρί το κέρδισε ο εκπρόσωπος της Προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας Σπήλιος Ζαχαρόπουλος, ενώ από τα μέλη της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου το φλουρί το κέρδισε ο Γιώργος Ναστούλης από την Κόρινθο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο