ΚορινθίαΠολιτική

Ικανοποίηση Ταγαρά από την εξέλιξη των έργων στην Διώρυγα Κορίνθου

Στην Διώρυγα Κορίνθου, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη τα έργα αποκατάστασης του καναλιού, βρέθηκε ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, βουλευτής Κορινθίας Νίκος Ταγαράς.

Ήρθε στο σημείο των έργων, μετά από αίτημα του αναδόχου, όπως ο ίδιος ανέφερε, ο οποίος του ζήτησε να συνδράμει στην επίλυση ενός τεχνικού ζητήματος. Μ»ε ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπίστωσα ότι οι εργασίες αποκατάστασης εξελίσσονται βάσει του χρονοδιαγράμματος που έχει τεθεί» υπογράμμισε ο Κορίνθιος πολιτικός. «Στα μέσα Ιουλίου η Διώρυγα της Κορίνθου θα ανοίξει και θα λειτουργεί κανονικά έως και τα τέλη Σεπτεμβρίου» διατύπωσε την εκτίμηση ο κ. Ταγαράς, αμέσως μετά την αυτοψία του στο εργοτάξιο.

Ξεκαθάρισε δε, πως την επόμενη χρονιά, βάσει και της σχετικής σύμβασης, «η Διώρυγα θα ανοίξει για όλους τους καλοκαιρινούς μήνες, Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο και το μεθεπόμενο καλοκαίρι, η Διώρυγα θα ανοίξει για να μην ξανακλείσει».

«Θα λειτουργεί κανονικά έως και τα τέλη Σεπτεμβρίου» τονίζει ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκος Ταγαράς μετά την επίσκεψή του στο κανάλι και στο εργοτάξιο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο