Περιφέρεια

Παρουσία της Αθηνάς Κόρκα σε εκδηλώσεις που στηρίζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Η Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αθηνά Κόρκα, ως αρμόδια της επιτελικής παρακολούθησης ενεργειών και δράσεων που υλοποιούνται από φορείς, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων την προηγούμενη εβδομάδα.

Μαζί με τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Χάρη Βυτινιώτη, παρακολούθησαν την τελετή εγκαινίων του νέου γραφείου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού στην Κόρινθο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Κορίνθου, όπου στεγάζεται και το νέο γραφείο. Μεταξύ άλλων παραβρέθηκε και ο βουλευτής Κορινθίας Κώστας Κόλλιας.

Η Αθηνά Κόρκα επισκέφθηκε επίσης το 1ο Γυμνάσιο Κιάτου και παραβρέθηκε στην τελετή λήξης του σχολικού έτους και της αποφοίτησης των μαθητών της Γ’ Τάξης. Στο Βέλο επίσης, παρακολούθησε τον 6ο Παγκορινθιακό Μαθητικό Διαγωνισμό Λογοτεχνίας. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Βέλου.

Ακόμα, η αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε και ενημερώθηκε για την εικαστική έκθεση «Συνομιλώντας με την Ελλάδα και τους ποιητές της», η οποία πραγματοποιείται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αρχαίας Κορίνθου και διοργανώθηκε από Κέντρο Τέχνης Μαριάννα Κοντοέ.

Την ίδια ημέρα, συναντήθηκε με εκπροσώπους του Προοδευτικού Συλλόγου Συκιάς Κορινθίας «Άγγελος Σικελιανός», και παρακολούθησε μέρος από το πρόγραμμα της «Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής 2022» στη Συκιά.

Η κ. Κόρκα, αναφέρθηκε και στο γεγονός πως η συμμετοχή και η αρωγή της ΠΕ Κορινθίας σε πολιτιστικούς συλλόγους, για την υλοποίηση προγραμμάτων και εκδηλώσεων, «συμβάλλει στη διατήρηση και στη διάδοση των στοιχείων της πολιτιστικής κληρονομίας στους νέους».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο