Δήμοι

Παρελήφθησαν 4 ακόμα νέα απορριμματοφόρα από τον Δήμο Κορινθίων

Ενισχύεται για ακόμα μια φορά ο στόλος της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου Κορινθίων, στην κατεύθυνση αναβάθμισης του επιπέδου καθαριότητας και των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, προτεραιότητα που εξ αρχής είχε τεθεί από την δημοτική αρχή και γίνεται πράξη στα 3,5 χρόνια της τρέχουσας θητείας.

Τέσσερα καινούργια απορριμματοφόρα λοιπόν, με πλυντήριο κάδων ενσωματωμένο, εντάσσονται στον υπάρχοντα στόλο καθαριότητας. Οχήματα που παρελήφθησαν από τον Δήμο και αναμένουν τις τυπικές διαδικασίες (πινακίδες κλπ) προκειμένου να περιληφθούν στο πρόγραμμα αποκομιδής. «Οι δεσμεύσεις μας προς του πολίτες συνεχίζουν να γίνονται πράξη. Μιλάμε με έργα στους Κορίνθιους» ανέφερε από το χώρο του στρατοπέδου, όπου και βρίσκονται τα νέα οχήματα, ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος.

«Στόχος μας ήταν από την αρχή η ενίσχυση και ο εκσυγχρονισμός των μέσων καθαριότητας. Από τα οχήματα έως τα μέσα που χρησιμοποιούν οι οδοκαθαριστές» συνέχισε ο Δήμαρχος. Ικανοποιημένος ο Β. Νανόπουλος επανέλαβε για μία ακόμα φορά: «Το κάνουμε πράξη καθημερινά, σήμερα 4 νέα οχήματα έρχονται να ενισχύσουν το έργο της αποκομιδής ώστε να αναβαθμίσουμε ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες προς τους πολίτες και βέβαια να διευκολύνουμε το έργο των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, τους εργαζομένους στο  τμήμα καθαριότητας. Χωρίς τα κατάλληλα μέσα κανένα αποτέλεσμα δεν είναι εφικτό. Ως δημοτική αρχή θέλουμε το αποτέλεσμα και για αυτό όλες μας οι ενέργειες είναι προσανατολισμένες σε αυτό. Οι πολίτες το βλέπουν στην καθημερινότητα τους»

Αλλά και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Δημήτρης Μπίτζιος, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την συνεχή αρωγή και στήριξή του στα θέματα ενίσχυσης της υπηρεσίας καθαριότητας, δεσμευόμενος στους πολίτες για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο