KR Tempo

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Διεθνές Διαδικτυακό Συμπόσιο από το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών

Το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, διοργανώνει Διεθνές Διαδικτυακό Συμπόσιο, σε συνεργασία με το Centre for Interdisciplinary Performative Arts (Royal Birmingham Conservatoire, UK) και το Department of Arts and Design at Staffordshire University, UK.

Το Συμπόσιο θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 23 και 24 Ιουνίου 2021 στην αγγλική γλώσσα, ενώ η παρακολούθηση είναι δωρεάν. Πληροφορίες για το πρόγραμμα και τους ομιλητές βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Διεθνούς Συμποσίου: http://www.performing-agora.org/

Μετά την εγγραφή στο: info@performing-agora.org  θα αποσταλούν σε όσες και όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν, οι ηλεκτρονικοί σύνδεσμοι για τη διαδικτυακή παρακολούθηση του Συμποσίου που θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom.

Σε όλους τους συμμετέχοντες και σε όλες τις συμμετέχουσες παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης, εφόσον ζητηθεί. Η Βεβαίωση θα αποσταλεί ηλεκτρονικά, μετά τη λήξη του Συμποσίου, κατόπιν  σχετικού αιτήματος που θα σταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση mikedaki@go.uop.gr.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο