Κορινθία

Ο Παναγιώτης Κοντός έρχεται από το Ναύπλιο στο Λιμεναρχείο Κορίνθου

Από το γειτονικό Ναύπλιο, ο Πλωτάρχης Παναγιώτης Κοντός έρχεται Κόρινθο να αναλάβει Λιμενάρχης στο Λιμεναρχείο Κορίνθου, μετά από απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Πλακιωτάκη.

Απερχόμενος από το Ναύπλιο παρέδωσε τα εκεί καθήκοντα του Λιμενάρχη στον Υποπ/ρχο Λ.Σ Ιωάννη Μουστακόπουλο, προκειμένου να έρθει πλέον στην Κόρινθο. «Σήμερα (22/6), έφτασε η στιγμή να παραδώσω τα καθήκοντα αυτά στον νέο Λιμενάρχη Ναυπλίου και να αναχωρήσω προκειμένου, εκτελέσω την απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με την οποία τοποθετούμαι στην Θέση του Λιμενάρχη Κορίνθου» ανέφερε ο κ. Κοντός από το Ναύπλιο. Ευχαρίστησε επίσης την πολιτική και στρατιωτική – φυσική ηγεσία του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής «για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου ώστε να επιλεγώ για να τοποθετηθώ σε μία ακόμη θέση ευθύνης, αυτήν της διοίκησης του Λιμεναρχείου Κορίνθου».

Με την στήριξη των συναδέλφων καταφέραμε να πετύχουμε υπηρεσιακούς στόχους με αποκλειστικό σκοπό την ασφάλεια των πολιτών, την πάταξη της εγκληματικότητας, την ασφάλεια της ναυσιπλοίας, την προστασία του Θαλασσίου περιβάλλοντος, την φύλαξη των Θαλασσίων συνόρων με την αδιάλειπτη συμμετοχή στελεχών της υπηρεσίας μας στα νησιά της παραμεθορίου -τους οποίους ευχαριστώ ιδιαιτέρως- και την ποιότητα παρεχομένων προς τους πολίτες υπηρεσιών» ανέφερε ακόμα, κάνοντας τον απολογισμό του ως επικεφαλής του Λιμενικού Σώματος Ναυπλίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο