ΕπιχειρείνΠολιτική

Ο Ν. Ταγαράς στην συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής – Πειραιώς

Στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής – Πειραιώς, παραβρέθηκε ο Υφυπουργός Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, βουλευτής Κορινθίας Νίκος Ταγαράς.

Θέμα αυτής της συνέλευσης ήταν Ουκρανία και συγκεκριμένα, η επόμενη ημέρα για το επιχειρείν, ενώ συμμετείχε και ο Ουκρανός πρέσβης στην Ελλάδα, Sergii Shutenko. Μιλήσαμε για τις διεθνείς εξελίξεις στη νέα οικονομική συγκυρία που επηρεάζουν τη χώρα μας, αλλά και όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο κ. Ταγαράς ανέπτυξε τους σχεδιασμούς της αρμοδιότητας του στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, όπως εξελίσσεται στην χώρα.

«Στόχος των πολιτικών που εφαρμόζουμε δεν είναι μόνο να διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά κρίσεις ή να επιλύουμε προβλήματα δεκαετιών. Είναι να θωρακίζουμε την πατρίδα μας από πάσης φύσεως κινδύνους, βάζοντας γερά θεμέλια για την Ελλάδα της επόμενης ημέρας. Με δυνατή οικονομία, επενδύσεις, παραγωγικότητα, θέσεις εργασίας, τεχνολογική εξέλιξη, βελτίωση του βιοτικού επιπέδου όλων των Ελλήνων σημείωσε μεταξύ άλλων ο Κορίνθιος πολιτικός.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο