Περιφέρεια

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κόμβος στην είσοδο Λουτρακίου

Αυτοψία στο έργο βελτίωσης και συντήρηση της επαρχιακής οδού Λουτρακίου -Περαχώρας και της εισόδου στο Λουτράκι, που αφορά τον ισόπεδο κόμβο στο ύψος του κλειστού γυμναστηρίου και του νέου σχολικού συγκροτήματος, πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας, Αναστάσιος Γκιολής.

Ικανοποιημένος από την πορεία του έργου, ο κ. Γκιωλής τόνισε πως ολοκληρώθηκε ο πρώτος από τους δύο ισόπεδους κόμβους που υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην είσοδο του Λουτρακίου, προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ. «Επισκεφθήκαμε το έργο με στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών και θα συνεχίσουμε και σε επόμενα σύμφωνα με τον προγραμματισμό και την στρατηγική του Περιφερειάρχη μας, Δημήτρη Πτωχού» σημείωσε ο κ. Γκιολής.

Το λαογραφικό μουσείο

Η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου, αποφάσισε την δημοπράτηση του εξοπλισμού του Ιστορικού – Λαογραφικού μουσείου Κορίνθου, ενός έργου ενταγμένου στο ΕΣΠΑ, το οποίο προχωρά καθώς επιλύθηκαν θέματα που είχουν να κάνουν με τις προδιαγραφές του. Επίσης, αποφάσισε και την προμήθεια προθηκών και λοιπού εκθεσιακού εξοπλισμού, με τις συνοδευτικές υπηρεσίες επανέκθεσης του μουσείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο