Επιχειρείν

Οι 45 οινοποιοί φέρνουν 450 και πλέον κρασιά προς δοκιμή Peloponnese Wine Festival

Τα κρασιά του Πελοποννησιακού αμπελώνα, του μεγαλύτερου αμπελώνα της χώρας, έρχονται για 15η χρονιά, στην Αθήνα, την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 στο ξενοδοχείο Intercontinental. 45 μέλη – οινοποιεία της Ένωσης Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Πελοποννήσου δίνουν το καθιερωμένο ραντεβού τους με το οινόφιλο κοινό και τους επαγγελματίες, με σκοπό να δώσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα της αυθεντικότητας, της ποικιλομορφίας αλλά και των ιδιαιτεροτήτων που χαρακτηρίζουν αυτόν τον σπουδαίο αμπελώνα.

Το Peloponnese Wine Festival δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να γνωρίσει την νέα και την ‘παλιά’ γενιά των οινοποιών, να ανακαλύψει τα κρασιά τους, τους πειραματισμούς και τις νέες εμφιαλώσεις τους.

Και φέτος οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να κρατάνε σημειώσεις και να βαθμολογούν τα κρασιά που δοκιμάζουν σε μια απλή και εύχρηστη ηλεκτρονική εφαρμογή που θα περιέχει όλα τα κρασιά της έκθεσης, το my.wine.gr. Έτσι ο χρήστης θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να βρίσκει τα κρασιά που ξεχώρισε, να τα βαθμολογεί και να φτιάξει την δική του λίστα με «αγαπημένα».

Η εκδήλωση θα ανοίξει τις πόρτες της στις 12:00 και θα ολοκληρωθεί στις 21:00. Η κόστος εισόδου είναι 10€ με προαγορά μέχρι τις 20/01, και 12€ από 21/01 και στα ταμεία της εκδήλωσης. Το φοιτητικό εισιτήριο κοστίζει 8€ με επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας στα ταμεία της εκδήλωσης. Το εισιτήριο περιλαμβάνει το αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο