KR Sports

Οι υποψήφιοι για την προεδρία και το Δ.Σ. της ΕΠΣ Κορινθίας

Επισήμως για την θέση του προέδρου Μιχ. Τσιχριτζής και Γιώργος Τριαντάφυλλος

Ο Μιχάλης Τσιχριτζής θα διεκδικήσει μία ακόμα θητεία στην προεδρία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας, ενώ στην αναμέτρηση που θα γίνει στις 2 Ιουλίου, θα έχει απέναντί του, συνδιεκδικητή της θέσης του προέδρου, τον Γιώργο Τριαντάφυλλο, πρόεδρο της Ελλάς Βέλου.

Σήμερα Τετάρτη, (23/6) επικυρώθηκαν οι υποψήφιοι για την προεδρία, τη σύνθεση του νέου Δ.Σ., καθώς και για την Εξελεγκτική Επιτροπή. Για το Δ.Σ. της ΕΣΠ Κορινθίας υποψήφιοι θα είναι οι: Μαργαρίτα Αμπαδιωτάκη, Χρήστος Αναγνωστόπουλος, Παναγιώτης Βράκας, Παναγιώτης Γεώργαρης, Παναγιώτης Γιαννούλης, Νίκη Γκίλα, Δημήτρης Δημόπουλος, Αθανάσιος Καραχρήστος, Θωμάς Κεφοκέρης, Κων/νος Λαθούρης, Ελένη Μανάβη, Νικόλαος Μαργέτης, Γεώργιος Μπαρδούλης, Σωτήρης Νικολάου, Γιώργος Παπαϊωάννου, Σπυρίδων Πιέρρος, Νικόλαος Ραχανιώτης, Θεοφάνης Σιτές, Γεώργιος Σπηλιώτης, Παναγιώτης Σταύρου και Ιωάννης Τσάκωνας.

Υποψήφιοι για την εξελεγκτική επιτροπή θα είναι οι: Λουκάς Βλάχος, Κων/νος Κυριάκης, Δημήτριος Λέκκας, Αθανάσιος Μπράμης και Ιωάννης Σκαλτσάς.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο