KR Tempo

Οι «Μικροί Κύριοι» και οι «Μικρές Κυρίες» καλούν τους μικρούς φίλους και φίλες στην θεατρική παράσταση

Οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών, «οι Μικροί Κύριοι και οι Μικρές Κυρίες» έγιναν θεατρική παράσταση και αφού ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους ξεκίνησε περιοδεία ανά την χώρα για να βρεθεί το επόμενο Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου στην Κόρινθο.

Βασισμένη στις ομώνυμες βραβευμένες ιστορίες, η παράσταση «Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες: Η δύναμη της φιλίας» προάγει την ευγένεια και την ενσυναίσθηση με διασκεδαστικό τρόπο, μέσα από τις ιστορίες των διάσημων ηρώων. Οι μικροί φίλοι και φίλες, αλλά και οι μεγαλύτεροι γονείς τους, θα έχουν την χαρά να την παρακολουθήσουν λοιπόν το επόμενο Σάββατο, όπως προαναφέραμε, στις 5:00 το απόγευμα, στο κινηματοθέατρο «Απόλλων», στην Κόρινθο. Μια διαδραστική θεατρική παράσταση, με εντυπωσιακά κοστούμια και τραγούδια, όπου τα παιδιά συμμετέχουν, γελάνε, χαίρονται, τραγουδούν, χορεύουν και μαθαίνουν για τη δύναμη της φιλίας και τις αξίες της ζωής.

Γενιές ολόκληρες έχουν άλλωστε διασκεδάσει, αλλά και διδαχθεί, με τους πολύχρωμους «Μικρούς Κυρίους» και τις υπέροχες «Μικρές Κυρίες». Καθώς η σειρά «Μικροί κύριοι – Μικρές Κυρίες» από το 1971 είναι σε παγκόσμιο επίπεδο μία από τις διασημότερες και πιο δημοφιλείς σειρές παιδικών βιβλίων, έχει γίνει τηλεοπτική εκπομπή, έγινε μουσειακή έκθεση στο Παρίσι ενώ αναμένεται και η ομώνυμη ταινία.

Η σκηνοθεσία είναι της Παυλίνας Χαρέλα και η πλοκή κινείται σε κείμενο και στίχους της Καλλιόπης Παπαδάκης. Πρωταγωνιστούν οι Τερέζα Καζιτόρη, Χρήστος Ματσιαρόκος, Άρης Μπαταγιάννης, Αθηνά Ροδίτου, Γεωργία Καούκη.

Η πλοκή του έργου

Η μικρή Σοφία είναι πολύ λυπημένη σήμερα. Είχε μια δύσκολη μέρα στο σχολείο. Μιλάει πολύ και δεν χαμογελά ποτέ και γι’ αυτό δεν έχει καθόλου φίλους. Ξαφνικά η κυρία Άμπρα Κατάμπρα εμφανίζεται και με τη βοήθεια των φίλων της, του κυρίου Κατσούφη, της κυρίας Γελαστούλας, του κυρίου Πολυλογά, του Κυρίου Δυνατού αλλά και των παιδιών που παρακολουθούν την παράσταση θα τη βοηθήσει να βρει και πάλι τη χαρά με τη δύναμη της φιλίας.

Info

Τιμή εισιτηρίου: 12 €, προπώληση: 10€

Εισιτήρια προπωλούνται στο viva.gr στο Βιβλιοπωλείο «Κιβωτός» στην Κόρινθο και στο ταμείο του Κινηματοθεάτρου «Απόλλων».

Πληροφορίες στο τηλ.: 6987089778

Παραγωγή: Yuppitheater (Kolossaion Productions – Θέατρο Σοφούλη)

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της παράστασης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο