Επιχειρείν

Οι θησαυροί της Κορινθιακής γης στην ημερίδα του Συλλόγου Επαγγελματιών Αρχ. Κορίνθου

Τα μικρά διαμάντια της φύσης και της πόλης σου συνομιλούν απευθείας με σένα, με τον πρωτογενή τομέα να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και να σχεδιάζει την πιο αυθεντική, βιωματική και γαστρονομική εμπειρία.

Την επόμενη Παρασκευή, 15 Ιουλίου και ώρα 7:30 μ.μ. στην Αρχαία Κόρινθο, ο Σύλλογος Επαγγελματικών Αρχαίας Κορίνθου διοργανώνει ημερίδα με σημαντικούς και αναγνωρισμένους ομιλητές στον υπαίθριο χώρο του ιστορικού και με υψηλό καλεσμένο Chef τον Μανώλη Παπουτσάκη, ο οποίος φέτος απέσπασε τον τίτλο «Chef της χρονιάς». Δίπλα στον ναό της Οκταβίας, στον αρχαιολογικό χώρο, οι ομιλητές της ημερίδας θα είναι οι:

  • Ιωάννης Δούκας, Ακαδημαϊκός του τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης, Αγροδιατροφής και Διαχείρισης Φυσικών Πόρων του ΕΚΠΑ.
  • Μαρία Κατσούλη, Γευσιγνώστρια Κρασιού και Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου και Διευθύντρια του Athena International Olive Oil Competition – athenaiooc.
  • Οδυσσέας Βλαχάβας, Γευσιγνώστης Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου και Σύμβουλος Ελαιοτριβείων.
  • Θάλεια Τσιχλάκη, δημοσιογράφος γεύσης.
  • Άρης Κεφαλογιάννης, C.E.O Nutriston AS.
  • Ιουλίας Τζώνου, υποδιευθύντρια της Αμερικάνικης Σχολής Κλασσικών Σπουδών – Ανασκαφές Κορίνθου.
Στο Live Cooking καλεσμένος ο Chef της χρονιάς Μανώλης Παπουτσάκης, ιδιοκτήτης των βραβευμένων εστιατορίων «Δέκα Τραπέζια» και «Χαρούπι» στη Θεσσαλονίκη

Στον υπαίθριο χώρο του ιστορικού χωριού θα λάβει χώρα ένα Live Cooking με καλεσμένο τον Chef Μανώλη Παπουτσάκη, ιδιοκτήτη των βραβευμένων εστιατορίων «Δέκα Τραπέζια» και «Χαρούπι» στη Θεσσαλονίκη. Μαζί του και ο δικός μας Chef Κων/νος Μπαμπαλίκης, ιδιοκτήτης του βραβευμένου εστιατορίου «Αλμυρίκι» στα Λουτρά Ωραίας Ελένης. Οι δύο Chef σχεδιάζουν και παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο και δημιουργικό μενού αποκλειστικά εμπνευσμένο από τις πρώτες ύλες της κορινθιακής γης ενώ εσύ απολαμβάνεις την γευσιγνωσία με τα τοπικά προϊόντα της πόλης σου. Οι πρώτες ύλες του τόπου μας… σε πρώτο πλάνο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο