ΕπιχειρείνΠεριφέρεια

Σε τρεις κορυφαίες διεθνείς εκθέσεις μέσα στον ερχόμενο Μάρτιο η Περιφέρειας Πελοποννήσου

Η συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε σειρά εκθέσεων, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αποτέλεσε το αντικείμενο σύσκεψης την οποία συγκάλεσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας στην έδρα της Περιφέρειας.

Στην σύσκεψη, με τη συμμετοχή μεταξύ άλλων της αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Αννας Καλογεροπούλου, αρμόδιων υπηρεσιακών στελεχών και συνεργατών, συζητήθηκε ειδικότερα η συμμετοχή της Περιφέρειας σε δύο κορυφαίες εκθέσεις του εξωτερικού:

  • Στην «ITB Berlin 2023», διεθνή εμπορική έκθεση τουρισμού, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 7 έως 9 του ερχόμενου Μαρτίου στο Βερολίνο.
  • Στην «Prowein», που αφορά για το κρασί και τα ποτά, η οποία λαμβάνει χώρα στο Ντίσελντορφ, στην Γερμανία, το τριήμερο 19 έως 21 Μαρτίου.

Εντός των συνόρων, η Περιφέρεια σχεδιάζει ήδη την συμμετοχή της και φέτος στην «Food Expo», τη µεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στην νοτιοανατολική Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς. Έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο «Metropolitan Expo», στην Αθήνα, επίσης τον ερχόμενο Μάρτιο, από τις 18 μέχρι και τις 20 του μήνα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο