KR Sports

Νέες σπουδαίες διακρίσεις για την ομάδα στίβου του Ποσειδώνα Λουτρακίου

Για άλλη μία φορά οι αθλητές και αθλήτριες του στίβου του Α.Ο. Ποσειδώνα Λουτρακίου, έδωσαν βροντερό παρόν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου (7ος όμιλος), που έγινε στην ΔΑΚ Τρίπολης με συμμετοχή 27 σωματείων την Κυριακή 8 Μαΐου 2022.

Συγκεκριμένα οι αθλητές και αθλήτριες του Ποσειδώνα, είχαν πλούσια συγκομιδή μεταλλίων και κατέκτησαν συνολικά εννέα μετάλλια. Κέρδισαν τέσσερα χρυσά, στις σκυταλοδρομίες 4 χ 100μ αγοριών, 4 χ 100μ σκυταλοδρομίες κοριτσιών, 400μ. εμπόδια κοριτσιών και άλμα εις ύψος κοριτσιών. Επίσης, τρία αργυρά μετάλλια, στο τριπλούν κοριτσιών, στο τριπλούν αγοριών και στο δρόμο  200μ. αγοριών. Αλλά και δύο χάλκινα μετάλλια, στο δρόμο 100μ. με εμπόδια κοριτσιών και στο άλμα εις μήκος αγοριών.

Η συγκομιδή μεταλλίων και οι καλές επιδόσεις που έφεραν στο Λουτράκι οι αθλητές και οι αθλήτριες, τους δίνει την δυνατότητα να μετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα,  που θα γίνει τον Ιούνιο στην πόλη του Βόλου. «Συγχαρητήρια στα παιδιά μας και στους προπονητές αλλά  και ευχαριστίες στους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και τα βλέπουν να προχωρούν τόσο καλά στον αθλητισμό» αναφέρει ανακοίνωση της διοίκησης του τμήματος στίβου του Ποσειδώνα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο