KR Sports

Με τις καλύτερες εντυπώσεις το Τουρνουά Ακαδημιών του Acropolis Academy

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος το τουρνουά Ακαδημιών που διοργάνωσε το Acropolis Academy σε συνεργασία με τον Δήμο Βέλου – Βόχας.

Στο γήπεδο του Βέλου, στο ανακατασκευασμένο πρόσφατα γήπεδο της Πουλίτσας και στον Αθλοχώρο στο Ζευγολατιό, Ακαδημίες από την Κορινθία, την Αθήνα και τον Πειραιά έπαιξαν μπάλα σε τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες (Κ12, Κ14, Κ16, Κ17), προσφέροντας όμορφο θέαμα, σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επίπεδο. Στην κατηγορία Κ12, όπου συμμετείχαν 6 ομάδες, ο ΑΟ Ταταύλα κατάκτησε την πρώτη θέση, μετά τη νίκη στον τελικό με 2-1 επί της Κορίνθου ’06.

Στην κατηγορία Κ14, με επίσης 6 ομάδες, μετά από έναν αμφίρροπο τελικό, Ηρακλής Λεχαίου και Ολυμπιακός Άσσου έμειναν στο 0-0, με τον Ηρακλή να παίρνει την «κούπα» με 6-5 στην διαδικασία των πέναλτι. Στην κατηγορία Κ16 (έξι ομάδες), την πρώτη θέση πήρε ο Κεραυνός Πετρούπολης με 10 βαθμούς, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων από την Κόρινθο ’06, που συγκέντρωσε κι αυτή 10 βαθμούς. Τέλος, στην κατηγορία Κ17, η Κόρινθος ’06 με 12 βαθμούς (4 στα 4) πήρε την πρωτιά, ενώ Πέλοπας και Ηρακλής Λεχαίου ακολούθησαν με 6 βαθμούς.

Συμμετείχαν οι παρακάτω ομάδες από Αθήνα και Πειραιά: ΠΑΟΚ Πυρρίχιος, Α.Ο. Καστέλα, Φωστήρας Αθηνών, Θρίαμβος Αθηνών, Κεραυνός Πετρούπολης, Α.Ο. Ταταύλα, Θεμιστοκλής Αιγάλεω. Από την Κορινθία συμμετείχαν οι ομάδες: Κόρινθος 06, Πέλοπας Κιάτου, Ολυμπιακός Άσσου, Α.Ο. Ζευγολατιού, Ηρακλής Λεχαίου.

Ευχαριστεί Δήμο και Τριαντάφυλλο

«Το τουρνουά που διοργανώσαμε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 19-20-21 Ιουνίου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε μικρούς και μεγάλους. Οι γονείς και τα παιδιά, έμειναν ενθουσιασμένοι από τα γήπεδα με το φυσικό χόρτο» αναφέρει η ευχαριστήρια ανακοίνωση από το Acropolis Academy. Τονίζει ακόμα ότι τίποτα από όλα αυτά δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί «χωρίς την βοήθεια – συνεργασία του Δήμου Βέλου – Βόχας, που προσέφερε τα γήπεδα σε άριστη κατάσταση, όπου έγιναν οι αγώνες». Τέλος, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στον Γιώργο Τριαντάφυλλο, που βοήθησε την διοργάνωση και τους διοργανωτές σε ότι και αν χρειάστηκε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο