Δήμοι

Με τα ποδήλατα βγήκαν στο Ξυλόκαστρο τιμώντας την «Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου»

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Δήμος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου με μια εκδήλωση που είχε ως κύριο στόχο να φέρει πιο κοντά τα παιδιά με το ποδήλατο ως μεταφορικό μέσο, τη φυσική άσκηση και την επαφή με το περιβάλλον.

Η εκδήλωση προσέφερε πολλές εκπλήξεις σε μικρούς και μεγάλους με την Πίστα Δεξιοτεχνίας, το Baby Race, το ποδηλατικό φιδάκι και την ποδηλατάδα. Την προσπάθεια του Δήμου συνέδραμαν και καταστήματα ποδηλάτων τα οποία παρουσίασαν τις νέες τάσεις στον κόσμο του ποδηλάτου αλλά παρείχαν και χρήσιμες συμβουλές σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

To Ξυλόκαστρο γέμισε με χαμόγελα από παιδιά τη μέρα του Ποδηλάτου. Ο Δήμος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης θα συνεχίσει να προωθεί την κουλτούρα της επαφής των δημοτών με τις φυσικές δραστηριότητες και το περιβάλλον πάντα μέσα στο πλαίσιο της σύγχρονης πραγματικότητας και των εργαλείων που αυτή μας προσφέρει.

Η κλήρωση των δώρων (ανάμεσα σε αυτά και ένα μικρό ποδήλατο) πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, (10/6) με ηλεκτρονικό τρόπο και οι τυχεροί θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.

Ο Δήμος με ανακοίνωση ευχαριστεί τη φωτογράφο Μαρία Γιάννου, τον διασώστη του ΕΚΑΒ Βασιλή Γιαννακλή, που βοήθησαν εθελοντικά τη δράση του Δήμου, αλλά και τους πολύτιμους χορηγούς, τον Εμπορικό Σύλλογο Ξυλοκάστρου και το κατάστημα «Smile».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο