Περιφέρεια

Με κυρίαρχο θέμα την κορινθιακή σταφίδα πάει στο Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης ο Νίκας

Σειρά σημαντικών συναντήσεων με κυβερνητικά στελέχη θα έχει σήμερα Τετάρτη, 16 Ιουνίου, στην Αθήνα, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Θα συναντηθεί με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιο Λιβανό (φωτό), στον οποίο θα θέσει μεταξύ άλλων τα προβλήματα που έχουν προκύψει για την κορινθιακή σταφίδα και το καρπούζι, λόγω και της πανδημίας. Θα συζητήσει επίσης μαζί του και την επιπλέον οικονομική ενίσχυση του προγράμματος δακοκτονίας.

Στη συνέχεια, ο περιφερειάρχης θα έχει συνάντηση με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, για διάφορα ζητήματα που άπτονται της αρμοδιότητας του Υπουργείου.

Στον Αυγενάκη για το Junior Motocross

Τέλος, ο Π. Νίκας θα μετάσχει σε σύσκεψη με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ Γιώργο Στάσση. Αντικείμενο αυτής της σύσκεψης θα είναι η προγραμματική σύμβαση για την διαμόρφωση στη Μεγαλόπολη πίστας μοτοκρός διεθνών προδιαγραφών, στο πλαίσιο της διοργάνωσης φέτος στην αρκαδική αυτή πόλη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Junior Motocross 2021.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο