Επιχειρείν

Μεγάλες Μέρες Νεμέας 2022 με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Κορινθίας

Το Επιμελητήριο Κορινθίας, υποστήριξε φέτος τις Μεγάλες Μέρες Νεμέας 2022, συνδιοργανώνοντας μαζί με το Σύνδεσμο Οινοποιών Νεμέας την τελετή έναρξης στον αρχαιολογικό χώρο της Νεμέας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τάκης Λουζιώτης εξέφρασε την χαρά του, όπως είπε, «που μετά από δύο πιο ήσυχα χρόνια, λόγω πανδημίας, φιλοξενούμε ξανά ένα από τα μεγαλύτερα οινικά events της Ελλάδας, τις Μεγάλες Μέρες Νεμέας, έναν θεσμό που φιλοδοξούμε να μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο και να αποκτά διεθνείς διαστάσεις». Ο κ. Λουζιώτης σημείωσε πως ήταν τιμή για το Επιμελητήριο Κορινθίας να συμμετέχει στην συνδιοργάνωση της τελετής έναρξης, μαζί με τον Σύνδεσμο Οινοποιών Νεμέας, με τον οποίο σημείωσε είχε θαυμάσια συνεργασία, για να συμπληρώσει πως το Επιμελητήριο είναι περισσότερο από ανοικτό για νέες προτάσεις και συνεργασίες στο κομμάτι του κρασιού.

Τέλος, ο κ., Λουζιώτης τόνισε ότι ο στόχος του Επιμελητηρίου Κορινθίας «είναι ένας και κοινός, να ανέβει η Νεμέα μας στο βάθρο που της αξίζει στο παγκόσμιο οινικό χάρτη». Στο πλαίσιο της προώθησης των Μεγάλων Ημερών Νεμέας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, μαζί με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Οινοποιών Νεμέας, Νίκο Βλάχο και τον οινοποιό Χρήστο Μπαραφάκα, εμφανίστηκαν στην ΕΡΤ για να προσκαλέσουν το κοινό να επισκεφθεί τα οινοποιεία και την ευρύτερη περιοχή της Νεμέας το εορταστικό αυτό διήμερο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο