ΕπιχειρείνΠεριφέρεια

Θέματα τουρισμού σε σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα

Σύσκεψη για τουριστικά θέματα κάλεσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

Συμμετείχαν η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Άννα Καλογεροπούλου και υπηρεσιακοί παράγοντες. Συζητήθηκε μεταξύ άλλων η καλύτερη παρουσία της Περιφέρειας στην Έκθεση «Πελοπόννησος Expo 2022», η οποία φέτος θα πραγματοποιηθεί στην Δαλαμανάρα, του Δήμου Αργους – Μυκηνών, από την Τετάρτη 16 έως και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου. Στην έκθεση, την οποία διοργανώνουν τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου, μεταξύ των οποίων και της Κορινθίας, η Περιφέρεια θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο, ενώ στηρίζει την διοργάνωση με 50.000 ευρώ.

Ακόμα, στη σύσκεψη συζητήθηκε η επόμενη διοργάνωση του Ράλλυ Ακρόπολις, καθώς παραμένει έντονο το ενδιαφέρον για διαδρομές στην βόρεια Πελοπόννησο. Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου ενημέρωσε τους συμμετέχοντες στην σύσκεψη πως το επόμενο χρονικό διάστημα, θα έχει σχετική συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, στην οποία θα θέσει το διεκδικητικό πλαίσιο της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την διετία 2023 – 24.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο