Πολιτική

Η Χριστίνα Οικονόμου τομεάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού ΔΕΕΠ Κορινθίας της Ν.Δ.

«Είναι ευθύνη και μεγάλη πρόκληση για μένα να υπηρετήσω τον νομό μας από τη θέση της Τομεάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας».

Με τα λόγια αυτά, η επιχειρηματίας και οικονομολόγος Χριστίνα Οικονόμου εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τον Γραμματέα Οργανωτικού – Αν. Γραμμ. Π.Ε. & Διευθυντή Γραφείου Προέδρου Ν.Δ., Στέλιο Κονταδάκη, για την τοποθέτησή της στην παραπάνω θέση ευθύνης, στη νομαρχιακή του κυβερνώντος κόμματος, στην Κορινθία.  Η Χρ. Οικονόμου σημειώνει πως ο Τουρισμός «συνιστά το εθνικό μας κεφάλαιο και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να προβάλουμε και τον Πολιτισμό μας».

Αμφότερα, συνεχίζει, «μπορούν να γίνουν αναπτυξιακός μοχλός για την οικονομία της Κορινθίας, αλλά και για την ευρύτερη αναπτυξιακή μας πορεία». Στα άμεσα σχέδια της τώρα, είναι να έρθει σε επικοινωνία και να συνεργαστεί με τους τουριστικούς και πολιτιστικούς φορείς της περιοχής μας, καθώς και με τα συναρμόδια Υπουργεία. «Στόχος μου είναι να προβληθεί ο πλούτος μας και να συνδράμω, παράλληλα, στην αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων υπάρχουν. Ο Τουρισμός και ο Πολιτισμός μπορούν να γίνουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την Κορινθία. Έχουμε μεγάλη προοπτική στους τομείς αυτούς» καταλήγει στην ανακοίνωσή της.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο