KR Sports

Η μεγάλη στιγμή του Cosmogym Summer 4all για το Λουτράκι πλησιάζει

Μια γιορτής της γυμναστικής, το Cosmogym Summer4All 2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Ιουλίου, στο Πάρκο Παραλίας Λουτρακίου και θα ολοκληρωθεί στις 8 Ιουλίου.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις μαζικού αθλητισμού, ένα γεγονός κινητικής – καλλιτεχνικής έκφρασης ομάδων ασκουμένων, κάθε ηλικίας, επιπέδου και κοινωνικής προέλευσης. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα διεξαχθούν 86 προγράμματα γυμναστικής, από 1.563 συμμετέχοντες, από την Ελλάδα, την Πορτογαλία και τη Γεωργία. Το αθλητικό πρόγραμμα θα ξεκινάει στις 19.45 κάθε ημέρας με ένα εντυπωσιακό θέαμα γυμναστικής για όλους, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Συμεών Σκουτέρης, στη συνέντευξη τύπου που διοργανώθηκε στο Δημαρχείο Λουτρακίου.

«Ένα αθλητικό – καλλιτεχνικό γεγονός που μετά από δύο χρόνια πανδημίας και περιορισμών, επιστρέφει για τρίτη χρονιά στο Λουτράκι και μας γεμίζει καλή διάθεση και αισιοδοξία. Επισκέπτες και τουρίστες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν και να παρακολουθήσουν ένα λαμπρό γυμναστικό θέαμα στο Πάρκο Παραλίας της πόλης μας, με σημαντικά οφέλη στην τοπική οικονομία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης.

«Ο Δήμος μας και το Λουτράκι, έχει μια μεγάλη ιστορία στη διεξαγωγή μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων» τόνισε ο  Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Θανάσης Παπαθανασίου. «Ως δημοτική Αρχή, στηρίζουμε έμπρακτα την κορυφαία αυτή διοργάνωση γιατί μεταξύ άλλων, δίνει τη δυνατότητα και την ευκαιρία σε αθλητές και συμμετέχοντες, να επισκεφτούν τον τόπο μας, να απολαύσουν τη διοργάνωση και φεύγοντας να πάρουν μαζί τους τις καλύτερες εντυπώσεις για τον τόπο μας και τους φιλόξενους ανθρώπους του. Φιλοδοξούμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των αγωνιζομένων και της διοργανώτριας εταιρείας ώστε να στεφθεί ο αγώνας με απόλυτη επιτυχία» κατέληξε.

Η είσοδος για το κοινό όλες τις ημέρες των αγώνων θα είναι ελεύθερη. Η επίσημη τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας, 4 Ιουλίου, στις 7.45 μ.μ. Το Cosmogym Summer 4All διοργανώνεται από την Αθλητική Πολιτιστική Ένωση «Γιτάνη», με την υποστήριξη της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείο Λουτρακίου – Περαχώρας και του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης Λουτρακίου. Φορέας υλοποίησης της διοργάνωσης είναι το Κέντρο Αθλητικής Προετοιμασίας SportCamp. Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι οι επιχειρήσεις: Heraion Tours, Κολωνάκι|Bar Restaurant, GRC Steakhouse Co. Loutraki και Pizzeria Ami Loutraki.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο