Κορινθία

Η επόμενη μέρα μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στα Γεράνεια

Στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Περιβάλλον ώρα μηδέν. Ποια η επόμενη μέρα μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στα Γεράνεια;», παρέστη ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η Περιφερειακή Παράταξη «Πράσινη Πελοπόννησος» και το Δίκτυο «Πράσινος Κόσμος», στο Κέντρο Ελληνισμού Ιδρύματος «Δαμιανού», στον Σχίνο. Προηγήθηκε επίσκεψη των ομιλητών και των συνδιοργανωτών στις πρόσφατες καμένες εκτάσεις στην περιοχή του Σχίνου, όπου ο Δήμαρχος είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων και ειδικότερα, σε θέματα που αφορούν στον καθαρισμό και την οριοθέτηση των ρεμάτων, σε έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και διευθέτησης στην ευρύτερη περιοχή, καθώς επίσης στη δρομολόγηση έργων και δραστηριοτήτων άμεσης και έγκαιρης αντιμετώπισης συνεπειών από την καταστροφική πυρκαγιά.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, , ο Πρώην Αν. Υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης, Χημικός, η Περιφερειακή Σύμβουλος Πελοποννήσου, επικεφαλής της παράταξης «Πράσινη Πελοπόννησος», Δήμητρα Λυμπεροπούλου και ο πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Σχίνου Δημήτρης Λάμπρου. Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η πρώην Βουλευτής Νίκη Φούντα, συντονίστρια του Δικτύου «Πράσινος Κόσμος».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο