KR Sports

Η Ειρήνη Χιώτη πρόεδρος του ΠΑΣ Κόρινθος

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. της ομάδας με δύο γυναίκες στην διοίκηση

Με μία γυναίκα στο πηδάλιο της διοίκησης και την σημαντική οικονομική στήριξη και πάλι από την Motor Oil, η ιστορική ομάδα του ΠΑΣ Κόρινθος ετοιμάζεται να σχεδιάσει την ομάδα της νέας σαιζόν, με στόχο πάντα να ξεφύγει από το τοπικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Κορίνθου που έρχεται ως συνέχεια της «μπάρτσα» ξεκινά με την διοικητική της οργάνωση, με την Ειρήνη Χιώτη να εκλέγεται πρόεδρος, έχοντας ως αντιπροέδρους τον Παναγιώτη Λαζόπουλο και τον Σταμάτη Μάρκελλο, ενώ μία ακόμα γυναίκα, η Ραφαηλία Μπαλή από την θέση του γενικού γραμματέα έρχεται να ενισχύσει την παρουσία των γυναικών στο νέο Δ.Σ. Ειδικός γραμματέας ο Θεόδωρος Κακούρης, ταμίας ο Κώστας Πολύδωρας, γεν. αρχηγός ο Γιάννης Κατράς, ενώ το Δ.Σ. ολοκηρώνουν οι Σωκράτης Μελέκος (υπεύθυνος επικοινωνίας) και Γιάννης Φράγκος (υπεύθυνος Ακαδημίας).

Στηρίζει η Motor Oil

Όπως προαναφέραμε, για μία ακόμα χρονιά μέγας χορηγός του ΠΑΣ Κόρινθος θα είναι η Motor Oil, με την διοίκηση της ομάδας να εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην Κορινθία, την οικογένεια Βαρδινογιάννη, αλλά και τον Δημήτρη Κανελλόπουλο, «που για ακόμη μια χρονιά αποτελούν τον Μέγα Χορηγό της αγαπημένης μας ομάδας για την ποδοσφαιρική σεζόν 2021-22».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο