Περιφέρεια

Επιβεβαίωσε την μεγάλη αποδοχή και μαζί το έργο του στην Κορινθία ο Τάσος Γκιολής

Μπορεί στους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους να μένουν ελάχιστα εκλογικά τμήματα ακόμα για να γνωρίζουμε πόσες τελικά ψήφους θα λάβει καθένας, αλλά ο αντιπεριφερειάρχης Τάσος Γκιολής, σε καταμετρημένα 299 από τα 323 εκλογικά τμήματα (ενσωμάτωση 92,57%), έχει λάβει ήδη 6.603 ψήφους και δεν αποκλείεται να φθάσει ή να ξεπεράσει και τις 7.000 κατακτώντας με διαφορά την πρωτιά.

Μια πρωτιά που επιβεβαιώνει την τεράστια αποδοχή του στην Κορινθία, ως αποτέλεσμα τόσο του έργου του στη Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, αλλά κυρίως του ενδιαφέροντος που έδειξε κάθε φορά που τον χρειάστηκαν κάπου. Δεν είναι τυχαίο που πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων μιλούν για την άψογη συνεργασία μαζί του, τις ανοιχτές πόρτες του στην Π.Ε. Κορινθίας, αλλά και την παρουσία του σε κάθε σημείο που χρειάστηκε να είναι. Ίδια άποψη και οι Δήμαρχοι που τέσσερα χρόνια τώρα, συνεργάστηκε μαζί τους.

σημ. Στον παρακάτω πίνακα αναφέρονται μόνο οι επτά πρώτοι που εκλέγονται Περιφερειακοί Σύμβουλοι Κορινθίας

Η πρωτιά αυτή του Τάσου Γκιολή, έδωσε σημαντική ώθηση και στον συνδυασμό του Δημήτρη Πτωχού, με τον γιατρό να συντάσσεται μαζί του από την πρώτη στιγμή και ξεκάθαρα, ξεκινώντας τον αγώνα. Ακούραστος όπως ήταν και το διάστημα που διετέλεσε αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κυρίως, αλλά και στην συνέχεια, έδωσε την εκλογική μάχη σε κάθε σημείο της Κορινθίας, αξιοποιώντας κάθε του γνωριμία, την πολλή καλή εικόνα του, αλλά και επενδύοντας στην συμμετοχή του στο σημαντικό έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου τα τελευταία χρόνια. Αυτό που αναγνώρισε ο κόσμος της Κορινθίας και τον στήριξε ευελπιστώντας πως θα είναι πάλι μαζί τους, ακόμα ισχυρότερος, στο πλευρό του ικανότατου και ορεξάτου, όπως ο ίδιος συνηθίζει να λέει, Δημήτρη Πτωχού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο