Επιχειρείν

Επίσκεψη Σκυλακάκη και Στουρνάρα την Παρασκευή τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Την Περιφέρεια Πελοποννήσου αναμένεται να επισκεφτούν την επόμενη Παρασκευή, 3 Μαρτίου ο αν. υπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας.

Αυτό έκανε γνωστό ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, αναφέροντας παράλληλα ότι η επίσκεψη των πιο πάνω στελεχών, που φυσικά και θα έχουν συνάντηση μαζί του, αφορά θέματα του Ταμείου Ανάκαμψης. Ακολούθως, την Δευτέρα, 6 Μαρτίου, έχει προγραμματιστεί η επίσκεψη στην Τρίπολη και συνάντηση με τον περιφερειάρχη Π. Νίκα της προέδρου του Ινστιτούτου Prolepsis καθηγήτρια Επιδημιολογίας Αθηνάς Λινού.

Το Ινστιτούτο υλοποιεί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας, το πρόγραμμα σίτισης και προώθησης υγιεινής διατροφής «Διατροφή» που αφορά στην σίτιση και προώθηση υγιεινής διατροφής, για το σχολικό έτος 2022 – 2023, σε μαθητές σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στο κρατικό πρόγραμμα σίτισης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο