Περιφέρεια

Κατανομή προϊσταμένων και προσωπικού στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Στην επανατοποθέτηση προϊστάμενων και στην κατανομή προσωπικού στις κεντρικές και περιφερειακές υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, οι οποίες προκύπτουν μετά την αναδιοργάνωση των οργανικών μονάδων από την ημερομηνία έναρξης ισχύος του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας, προχώρησε με απόφασή του ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Η πιο πάνω απόφαση ξεκινά να ισχύει από την ερχόμενη Δευτέρα, 28 Ιουνίου. Στο γραφείο του Περιφερειάρχη παραμένουν στην θέση της διευθύντριας η Παναγιώτα Ασημάκου και η νομικός Μαργαρίτα Γλαράκη (αποσπασμένη από άλλο φορέα). Στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Τάσου Γκιολή, παραμένουν οι Ευαγγελία Ασπρογέρακα, Βασιλική Ψαρρού και η Κάτια Γκιολή, αδελφή του Αντιπεριφερειάρχη, η οποία έχει αποσπαστεί στην Π.Ε. Κορινθίας από άλλο τομέα του δημοσίου όπου εργάζεται.

Στη νομική υπηρεσία της Π.Ε. Κορινθίας παραμένει ο Δικηγόρος Δημήτρης Ανδρεόπουλος, στην Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας προϊστάμενος είναι ο Ηλίας Πανταζόπουλος και στην Π.Ε. Κορινθίας η Ρούλα Χαρίτου. Την κατανομή προσωπικού στις κεντρικές και περιφερειακές υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μπορείτε να δείτε εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο