Κορινθία

Δύο άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί στην θάλασσα, στα Ίσθμια και στον Πευκιά Ξυλοκάστρου

Το πτώμα ενός άντρα, ηλικίας 35 με 45 ετών, όπως εκτιμά το Λιμενικό Σώμα, ανέσυραν από την θαλάσσια περιοχή του Κάβου Ισθμίων το μεσημέρι στελέχη του Λιμεναρχείου Ισθμίων.

Στην θάλασσα βρέθηκε με τα ρούχα του, χωρίς παπούτσια, γεγονός που δείχνει ότι δεν πρόκειται για λουόμενο που μπορεί να έχασε τις αισθήσεις του ενώ κολυμπούσε. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ προανάκριση διενεργεί το Λιμενικό Τμήμα Ισθμίων. Ωστόσο, ζητήθηκε να γίνει νεκροψία – νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου – Καλαμάτας προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Στον Πευκιά Ξυλοκάστρου

Χωρίς τις αισθήσεις της επίσης, ανασύρθηκε τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Πευκιάς Ξυλόκαστρου, 71χρονη γυναίκα. Διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ξυλόκαστρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Η σορός της γυναίκας πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου – Καλαμάτας, για την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Τμήμα Κιάτου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο