Δήμοι

Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων. Ξεκινούν οι αιτήσεις για προσλήψεις στην καθαριότητα σχολικών μονάδων

Ξεκινάει στον Δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, η υποβολή αιτήσεων για την πρόσληψη συνολικά 30 ατόμων, για την κάλυψη των αναγκών καθαριότητας σχολικών μονάδων του Δήμου, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης, για το διδακτικό έτος 2022 – 2023.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι 10 εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από αύριο, Τρίτη, 26 Ιουλίου και λήγει την Δευτέρα, 8 Αυγούστου. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο τη συνημμένη «Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση» και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: aithseis@loutraki.gr. Μαζί με την αίτηση υποβάλλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας.

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την Αρχική Σελίδα του διαδικτυακού τόπου του Δήμου, στην διεύθυνση: http://new.loutraki-agioitheodoroi.gr/

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο