KR Tempo

Βραβεύσεις και πολλές σκακιστικές ευχές στην πίτα της Σκακιστικής Ακαδημίας «Αργοναύτης» Κορίνθου

Στην πολυπληθέστερη συνάντηση των τελευταίων ετών, σύσσωμη η οικογένεια του «Αργοναύτη» Κορίνθου, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου. με την παρουσία επίτιμων καλεσμένων, όλων των παιδιών της Σκακιστικής Ακαδημίας και τους γονείς τους.

Στην φετινή εκδήλωση, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Δήμος Κορινθίων, αμέριστοι υποστηρικτές της Σκακιστικής Ακαδημίας της Κορίνθου, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας. Στην εκδήλωση των σκακιστών, που έγινε στο κτήριο του πρώην Κέντρου Νέων, το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Χάρης Βυτινιώτης και ο Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού & Ενέργειας Γιώργος Οικονόμου. Ξεχωριστές στιγμές της φετινής γιορτής:

  • Η βράβευση απο τον Δήμαρχο Κορινθίων, του μέλους του Συλλόγου, ιθύνων νου, οργανώτρια και πανταχού παρούσας Β. Λουρίδας για την προσφορά της στο Σύλλογο.
  • Η βράβευση από τους ίδιους τους μαθητές του, του Προπονήτη της Αγωνιστικής ομάδας Κ. Γεωργίου για την καθοδήγηση, την παιδαγώγηση και αγωνιστική ανέλιξη των παιδιών της Ακαδημίας.
  • Η βράβευση του Προπονητή των Αρχαρίων τμημάτων Γιαννη Δαλλη, για την προσφορά του στον Σύλλογο και την καθοδήγηση των μικρών σκακιστών, που βραβεύτηκε επίσης από τα ίδια τα παιδιά.

Τιμήθηκαν επίσης, όλοι οι νικητές των εσωτερικών και διαδικτυακών πρωταθλημάτων της προηγούμενης χρονιάς από όλα τα τμήματα δυναμικότητας, καθώς φυσικά και οι νικητές του τουρνουά που άνοιξε την φετινή μας γιορτή με τη συμμετοχή 40 και πλέον παιδιών των τμημάτων του Γιάννη Δάλλη. Η εκδήλωση τελείωσε με την λαχείοφόρο αγορά που πρόσφερε πολλά πολλά δώρα και εκπλήξεις. Τέλος, αντάλλαξαν ευχές όλοι για μια καλή σκακιστική χρονιά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο