Επιχειρείν

Δωρεάν σεμινάριο από το Επιμελητήριο Κορινθίας για τα νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα 2022

Το Επιμελητήριο Κορινθίας ενημερώνει τα μέλη του ότι προσφέρει δωρεάν τηλεκπαίδευση στα νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα 2022 και στην ισχύουσα νομοθεσία βάσει της οποίας λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του Covid-19.

Η εκ νέου εκπαίδευση των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων είναι υποχρεωτική για τον ιδιοκτήτη ή συντονιστή της επιχείρησης. Η προθεσμία ολοκλήρωσης εκπαίδευσης του για την τουριστική περίοδο 2022 πρέπει να γίνει έως 1 Ιουνίου 2022. Ο ιδιοκτήτης ή ο συντονιστής είναι υπεύθυνος για την εκπαίδευση του προσωπικού της επιχείρησης.

Το εκπαιδευτικό αυτό σεμινάριο θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 13 Απριλίου, (18:30-20:30) μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας zoom. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί η απαραίτητη βεβαίωση παρακολούθησης.

Την εκπαίδευση θα πραγματοποιήσει ο Ιωάννης Κακός, εξειδικευμένος εκπαιδευτής στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα. Μπορείτε εδώ να δείτε το βιογραφικό του: https://www.e-kyklades.gr/images/Giannis_Kakos_cv_F794563343.pdf

Όπως ορίζει η νέα εγκύκλιος, για τις επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων που ήδη λειτούργησαν το 2021 απαιτείται επικαιροποίηση του σχεδίου δράσης, όπως και η εκ νέου εκπαίδευση του συντονιστή καταλύματος για τις επιχειρήσεις καταλυμάτων που θα λειτουργήσουν κατά το έτος 2022 και η εκπαίδευση προσωπικού στην τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων (ανά υπηρεσία/τμήμα καταλύματος).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο