ΔήμοιΠολιτική

Αυτοψία του υφυπουργού Υποδομών στα αντιπλημμυρικά έργα του Λουτρακίου

Τον υφυπουργό Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη, ο οποίος βρέθηκε την Δευτέρα στο Λουτράκι, επικεφαλής κλιμακίου μηχανικών του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών, υποδέχτηκε ο δήμαρχος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης.

Μαζί με τον υφυπουργό και τα διευθυντικά και τεχνικά στελέχη του Υπουργείου βρέθηκαν στα ρέματα Πράθι, Κατουνίστρα και Καρέλη, όπου υλοποιούνται έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης, με χρηματοδότηση του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών. Η αυτοψία πραγματοποιήθηκε παρουσία του γενικού διευθυντή της Διεύθυνσης Υδραυλικών, Λιμενικών και Κτιριακών Υποδομών του Υπουργείου Αντώνη Κοτσώνη, της γενικής γραμματέας Υποδομών Μαρία Γεράρδη, της προϊσταμένης της Διεύθυνσης. Αντιπλημμυρικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργων Γεωργίας Καστραντά, της προϊσταμένη της ΕΥΔΕ Πελοποννήσου Ακριβής Χάραρη και του διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών & Υπηρεσιών του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων Δημήτρη Μακρίδη. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για την πορεία εξέλιξης των έργων και τις σημαντικές παρεμβάσεις που υλοποιούνται στην περιοχή, καθώς επίσης, αυτοψία στις θέσεις των τριών ρεμάτων που έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για την υλοποίηση του έργου της Αντιπλημμυρικής θωράκισης.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής με 25.772.360 €, ενώ το συνολικό μήκος της επέμβασης είναι περί τα 14 χλμ. Ο δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης, έκανε λόγο για ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο αντιπλημμυρικής προστασίας για την περιοχή του Λουτρακίου, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς τον κ. Καραγιάννη, |για τη γόνιμη και αγαστή συνεργασία που έχει συμβάλλει αποφασιστικά στην πρόοδο του έργου, που αλλάζει ριζικά την πόλη και επιλύει ένα σημαντικό ζήτημα της περιοχής». 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο