Περιφέρεια

Αποφάσεις από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας, Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού «Δήμητρα».

Αντικείμενο της δράσεις, η επιτυχημένη εγκατάσταση υποτροπικών ειδών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η Επιτροπή προέβη επίσης στην έγκριση της διενέργειας και αξιολόγησης του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού, για την επιλογή αναδόχου, ως προς την προμήθεια τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, για τις ανάγκες του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (ΤΕΒΑ/FEAD).

Τέλος, εγκρίθηκε το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του ετήσιου Συνεδρίου του German Travel Industry Association (Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων Γερμανίας) DRV, συνολικού προϋπολογισμού 128.444 ευρώ.

2,5 εκ. ευρώ για αποπληρωμή έργων

Εντολές εκταμίευσης πίστωσης 2.500.000 ευρώ προς το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου υπέγραψε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας τις τελευταίες ημέρες. Οι σχετικές αποφάσεις αφορούν σε δαπάνες που προορίζονται για αποπληρωμή έργων, μελετών και υπηρεσιών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο