Περιφέρεια

Οδικά έργα στην ορεινή Κορινθία και ο βιολογικός των Αγ. Θεοδώρων στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Αποφάσεις σε σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε την, Δευτέρα, 28 Ιουνίου.

Μεταξύ άλλων, η Επιτροπή αποδέχθηκε χρηματοδότηση 700.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ). Ενέκρινε επίσης το πρακτικό του διαγωνισμού για την ανάθεση των μελετών βελτίωσης της επαρχιακής οδού Φενεός – φράγμα λίμνης Δόξα και αναβάθμισης του επαρχιακού δρόμου Ξυλόκαστρο – Τρίκαλα, στην Κορινθία, με προϋπολογισμό 785.000 ευρώ.

Ενέκρινε ακόμα, το πρακτικό ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου και κατακύρωσης για την επιλογή αναδόχου της προμήθειας εξοπλισμού για την αναβάθμιση του Βιολογικού Καθαρισμού των Αγίων Θεοδώρων και παροχή υπηρεσιών λειτουργίας και συντήρησης για τρία χρόνια, έργο προϋπολογισμού 879.999,72 ευρώ.

Η Επιτροπή ενέκρινε και το δεύτερο πρακτικό της επιτροπής διενέργειας αξιολόγησης του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια 100 ηλεκτρονικών υπολογιστών με τον αντίστοιχο εξοπλισμό τους, για τις ανάγκες των υπηρεσιών τής έδρας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Π.Ε. Αρκαδίας.

Σε επίπεδο Περιφέρειας τέλος, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε το πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου και κατακύρωσης της ηλεκτρονικής δημοπρασίας για το έργο συντήρησης και σήμανσης (οριζόντιας και κάθετης) του εθνικού οδικού δικτύου, προϋπολογισμού 5.000.000 ευρώ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο