KR Tempo

Ανοίγει για όλους απόψε το Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Κιάτο

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό μας καλωσορίζει στο Κιάτο, ανοίγοντας απόψε τις πόρτες του για όλους, μικρούς και μεγάλους, ενώ θα παραμείνει στην πλατεία Ελευθερίας, μέχρι την παραμονή των Θεοφανίων, 5 Ιανουαρίου.

Ο Δήμος Σικυωνίων, το ΝΠΔΔ του Δήμου «ΜΗΚΩΝΗ» και ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου, μας καλούν να γιορτάσουμε στον τόπο τους τα Χριστούγεννα, σε ένα …χωριό σαν παραμύθι. Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα μας μεταφέρει σε ένα σκηνικό με Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια με λιχουδιές, φυσικά το σπίτι του Αη Βασίλη με το έλκηθρό του, μια μεγάλη πανοραμική ρόδα και ένα carousel – αρκούδο, που θα περιμένουν καθημερινά μικρούς και μεγάλους για διασκέδαση. Επίσης, το τρενάκι θα κάνει βόλτες τους μικρούς φίλους, στον πεζόδρομο της Κλεισθένους.

Παράλληλα, εκδηλώσεις και δραστηριότητες θα φέρουν τα παιδιά και τους μεγάλους κοντά στο νόημα των Χριστουγέννων. Θεατρικές παραστάσεις, αφηγήσεις παραμυθιών, κινηματογράφος, κουκλοθέατρο, γράμματα στον Αη Βασίλη και καλλιτεχνικά εργαστήρια. Το μουσικό σύνολο Sikyon Brass and Ensemble θα παίζει Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στους δρόμους της πόλης, ενώ θα ακουστούν τα κάλαντα από την Φιλαρμονική το Δήμου και πολλά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τις χορωδίες Πολιτιστικών Συλλόγων και από παιδιά. Οι διοργανωτές μας καλούν να νιώσουμε στο Κιάτο το πνεύμα των Χριστουγέννων και να ανταλλάξουμε θερμές ευχές για το νέο έτος.

Info

Οι ώρες λειτουργίας του πάρκου θα είναι το πρωί από τις 10.30 – 14.30 & το απόγευμα από τις 16.30 – 20.30.

Η συμμετοχή για όλα τα παιχνίδια είναι το εορταστικό βραχιολάκι, αξίας 5 €, για όλη την διάρκεια, το οποίο θα το προμηθευτείτε από το Χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία Ελευθερίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο