KR Tempo

Εκδήλωση στο Κιάτο για την καθιέρωση Παγκόσμιας Ημέρας Πράξης Σεβασμού στη Ζωή διοργανώνει η «Μεταμόρφωση»

Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023, ώρα 7:00 μ.μ. η καλλιτεχνική εταιρία «Μεταμόρφωση» διοργανώνει μια πολιτιστική εκδήλωση αλληλεγγύης στο Κιάτο, με θέμα: «Ένα φωτεινό Μέλλον με δύναμη ψυχής Άλφα εις την ν».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Συσκευαστήριο Γιαμπουράνη, (θέση Αρκούδα, Κιάτο), στο πλαίσιο εορτασμού για την καθιέρωση της Παγκόσμιας Ημέρας Πράξης Σεβασμού στη Ζωή και Προσφοράς στον Συνάνθρωπο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την προβολή της ταινίας, «Η γιαγιά και η Νεράιδα, Fairy… tails» σε σκηνοθεσία της Έμυ Μπούλοκ, η προβολή της οποίας είχε αναβληθεί το καλοκαίρι, λόγω των καιρικών φαινομένων. Η προβολή είναι αφιερωμένη στο Κρυονέρι Κορινθίας όπου γυρίστηκε η ταινία. Θα ακολουθήσουν ομιλίες από τις ηθοποιούς Έφη Παπαθεοδώρου και Λίζα Αναγνωστοπούλου, καθώς και η απονομή του βραβείου στην Αγγελική Αναγνωστοπούλου, την «θεία Κούλα» της ταινίας και στο χωριό Κρυονέρι.

Τέλος, η εκδήλωση θα κλείσει με γευσιγνωσία και θέμα την ελιά, με κέρασματα που θα έχουν ζυμωτό ψωμί και βιολογικό λάδι, καθώς και γλυκό του κουταλιού σταφύλι.

Info

  • Διάρκεια εκδήλωσης: 120 λεπτά
  • Η είσοδος για τους ενήλικές είναι στα 10 ευρώ, για παιδιά και νέους από 7 έως 18 ετών στα 7 ευρώ και δωρεάν για τις μικρότερες ηλικίες.
  • Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την προσφορά πόσιμου νερού στους πληγέντες της Θεσσαλίας.
  • Απαραίτητη η έγκαιρη κράτηση θέσης (6942-718837,27420-25940, ώρες 12:00 -2:00μμ. και 6:30-8:00 μ.μ.).

Για την υλοποίηση της παραπάνω εκδήλωσης συνεργάζονται η θεατρική ομάδα «Μεταμόρφωση», ο Δήμος Σικυωνίωνς, η «Σικυώνια Σκηνή» της «Μηκώνης» και η Παιδική Σκηνή Μουλκίου και μαζί τους η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών για την καταπολέμηση του AIDS (UNAIDS) Μέρω Κεσεσίογλου και το Προξενείο της Ακτής Ελεφαντοστού στην Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο