Κορινθία

Ακόμα 100.000 ευρώ για 100 φοιτητές από την Μητρόπολη Κορίνθου

Την Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου (ώρα 8:00 το πρωί), στον ναό του Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, θα τελεσθεί Αρχιερατική θεία λειτουργία προς τιμήν των Προστατών της οικογένειας, Αγίων Αποστόλων και συνεργών του Απ. Παύλου, Ακύλα και Πρισκίλλας.

Κατόπιν, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εδώ και 16 χρόνια, από τον Μητροπολίτη κ. Διονύσιο, ετήσια εκδήλωση της Μητρόπολης Κορίνθου, για την οικονομικής ενισχύσεως των νεοεισαχθέντων φοιτητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η επιλογή των φοιτητών έγινε από τις ενορίες της Μητρόπολης και με μοναδικό κριτήριο, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, την άμεση ανάγκη οικονομικής ενισχύσεως τους για την συνέχιση των σπουδών τους και την επιβράβευση της επιτυχίας τους στις πανεπιστημιακές σχολές.

Στα 16 αυτά χρόνια (2006-2022) των υποτροφιών, έχουν δοθεί 1.630 τραπεζικά βιβλιάρια σε αντίστοιχους νέους και το προσφερόμενο συνολικό χρηματικό ποσό, στο οποίο θα προστεθούν εφέτος 100.000 ευρώ, θα ανέλθει σε 1.441.300 ευρώ, προς ενίσχυση και παρηγοριά των φοιτητών και των οικογενειών τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο